dinsdag 19 mei 2020

Finishing touch in het trapgat

Tijdens het verbouwen van ons nieuwe huis, heb ik eigenlijk iets te weinig aandacht besteed aan onze trappen en trapgat. Ik wilde dat alles af was voordat we er gingen wonen, dus heb ik vluchtig in een week tijd de trappen geverfd. Een klus die niet helemaal goed is uitgewerkt, aangezien het verf nu al weer afbladdert. Daardoor lieten we de boel even voor wat het was. Zo ook met de trapleuningen, met het idee van 'dat komt wel'.


We waren alweer 8 maanden verder en hadden nog geen trapleuningen. Met twee jonge kids thuis is dat natuurlijk enorm onhandig. Je kan je nergens aan vastgrijpen en er komen regelmatig vieze handjes tegen de muren waardoor de witte muren snel vies worden. Toen ons grote mannetje die al jaren goed kan traplopen van de trap af viel wist ik het zeker; dit moes heel snel aangepakt worden! 
Dus toen Steigerbuis Stunter mij benaderde voor een samenwerking, kwam al gauw het idee in mij op om met zwarte buizen trapleuningen te creëren. Het zwart zou namelijk mooi matchen met de zwarte deur en de andere zwarte accenten in huis!


Bij Steigerbuis Stunter vind je steigerbuis voor al je creatieve ideeën, het is leuk om te zien wat je er allemaal mee kunt maken! Zo kwam ik er achter dat ze ook hele smalle zwarte buizen verkopen en die leken mij perfect als trapleuningen. Mooi subtiel! En lieten ze nou net een leuning drager nieuw in hun assortiment hebben! 


Ik vind het, ondanks mijn imperfecte trap, een strak geheel geworden zo met dat grijs en zwart! Het allerfijnste is, is dat ik me weer gewoon kan vast houden als ik met die kleine dreumes in mijn armen naar beneden loop! Ik houd er van als iets praktisch ook mooi kan zijn! We hebben de trapleuning zowel naar de eerste verdieping toe als naar de tweede verdieping toe gehangen voor een mooie eenheid. Fijn weetje;  het prijsje is zeer vriendelijk, dus zeker weten een budget tip voor als je nog iets nieuws zoekt!

Liefs, Jet

Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met Steigerbuis Stunter

Geen opmerkingen:

Een reactie posten