dinsdag 19 mei 2020

Een nieuwe bank

Onze zithoek is in het smalste gedeelte van de woonkamer, de ruimte daar lijkt daardoor al snel vol.
Door de keuze van een logge grijze bank zonder pootjes, oogde het erg vol. Toen BySidde mij benaderde om hun nieuwe bank te promoten, was dit mijn kans om toch voor een ander model te kiezen. Maar niet alleen een ander model, maar ook eens een andere kleur. Want na vier keer safe voor een grijze bank te hebben gekozen en met het idee dat half Nederland al een grijze bank heeft, werd het wel eens tijd voor iets anders!

En daar was de nieuwe bank Borre opeens; een prachtig strak en slank model! Totaal wat anders dan al die logge banken van hiervoor. Een elegante bank vanwege de stof, maar ook de moderne pootjes. De bank komt in 7 verschillende kleuren. Mijn eerste keuze was meteen Sand White, omdat ik gewoon gek ben op een witte basis. Vriendlief koos zeer verrassend weer voor grijs, maar met een flink aantal goeie argumenten kreeg ik hem zo ver. Want ja, wit met kids is natuurlijk een gewaagd keuze! Maar doordat de bank met Protexx is behandeld, is hij beschermd tegen de meest voorkomende soorten vuil en vlekken. Vijf jaar vlekken garantie? Toen meneer dat hoorde was hij gelukkig meteen om!


Ook hadden we keuze uit zwarte of witte pootjes. We kozen voor zwarte poten, wat uiteindelijk ook een fijne match is met de zwarte jaloezieën. Door de keuze van een nieuwe bank, kon ik ook eens goed nadenken over een muurkleur. Dit stelde ik telkens uit omdat ik de keuze zo lastig vond. Ik koos voor een neutrale kleur zodat mijn kleurtjes nog steeds mooi zouden passen. Het werd de kleur blond van Home Made By. Ook een hele goeie keuze in combinatie met de kleur van de bank; samen straalt het veel warmte uit! Precies wat de woonkamer nodig had. Kijk maar eens naar de before en after plaatjes hieronder. Wat een verschil he?


Het is echt een heerlijke bank om op te zitten, het stofje is lekker zacht en de bank heeft een fijne zit. Geen hang of plofbank, maar gewoon een fijne comfortabele bank! Ik vind de kleur fijn combineren met neutrale tinten, maar ook met kleur kan ik alle kanten op. Het is fijn daar mee te kunnen afwisselen!

Liefs, Jet

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.