dinsdag 17 december 2019

Aftellen tot de kerst

Yes, 5 december is weer achter de rug! Ondanks dat ik dit feest erg gezellig en kneuterig vind, brengt het hier thuis ook genoeg onrust met zich mee. Verlanglijstjes, sinterklaasjournaal, surprises, cadeautjes, gedichtjes en een stuiterende peuter. Nu die ouwe Sint weer uit het land is, kunnen we officieel beginnen met de kerstversiering. Niet dat ik daar nog niet aan was begonnen hoor!


Naast boompjes en veel kerstlichtjes, vind ik het ook tof om iets aan de muur te hangen wat met kerst te maken heeft. Zo hing er jaren lang een dennenposter aan de muur in de woonkamer, die nu plaats heeft gemaakt voor een advent kalender. In de kinderkamer ontbrak het nog een beetje aan kerstversiering aan de wand. Nou zag ik bij MisterDesign tussen alle Ferm Living accessoires  een heel gaaf exemplaar die mij wel geschikt leek voor de babykamer!


De kerstkalender star van mijn lievelingsmerk Ferm Living. Keer op keer verrast dit fijne merk mij met de mooiste items. De kinderlijn is echt fantastisch dat ik er altijd erg hebberig van word! De kalender, ontworpen door Trine Andersen, is in vorm van een huisje en heeft 4 verschillende zakjes om verschillende kleine kerstprullaria of cadeautjes in te doen. De kerststerren er op maken de kalender helemaal af.


Wat ik nou zo leuk vind aan dit soort kalenders is dat je het helemaal op je eigen manier kan stylen. Het ene jaar kun je bijvoorbeeld voor een lekker druk en hysterisch geheel gaan met allerlei gekleurde versiering en het andere jaar kun je bijvoorbeeld weer kiezen om een rustig geheel er van te maken. Denk aan cadeautjes ingepakt in bruin kaftpapier en dennentakjes. Hoe zou jij hem stylen?
Word jij nou ook enthousiast bij het zien van deze kalender en beginnen je handen ook meteen te jeuken omdat je meteen lekker wilt gaan stylen? Doe dan mee met de win-actie. Volg @misterdesign op Instagram, tag wat vrienden onder de desbetreffende foto en wie weet ben jij straks de winnaar van deze toffe kalender en kun je lekker gaan aftellen tot kerst. De winnaar maak ik woensdag 11 december bekend!


Liefs, Jet

Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met MisterDesign


8 opmerkingen:

 1. Leuk leuk zo in de kinderkamer. Bij mij mag die gewoon in de woonkamer! Ik doe graag mee
  @mijnhuisje_

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Superleuk gevuld ook! Hij zou bij mij een plekje krijgen in de speelkamer. Leuk gevuld met een paar kerstcadeautjes voor de kids!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super gaaf voor in de kinderkamer maar zeker ook in de woonkamer! Dus dat wordt nog even kiezen dan��

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Bij ons zou het in de speelkamer komen te hangen. Zeker omdat onze middelste een kleine verzamelaar is. Alles wat hij vindt kan hij mooi verzamelen in deze mooie stylish aftelkalender.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een super leuk ding! Leuk bij onze kerstboom aan de muur. Aftellen naar mooie kerstdagen! ��

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh wat mooi! leuk gedaan met die lichtjes erin...
  Dat kamertje is trouwens prachtig, net zoals de rest van jullie nieuwe huis! Leuke blog!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Dit ziet er zo onwijs tof uit! fijn weekend alvast

  BeantwoordenVerwijderen