zondag 28 april 2019

Fris wit met een vleugje zalm

Door de komst van de kledingkast van underlayment in onze slaapkamer, snakte ik naar wat verandering. De combinatie van het hout van de kast, het hoofdbord en de nude achtige kleur op de wand vond ik eigenlijk iets te warm ogen. De kast kwam daardoor niet helemaal lekker uit omdat het bijna leek of de kleuren in elkaar overliepen. Tijd voor een kleine verandering dus!


Gelukkig heb ik altijd een grote emmer witte verf in de trapkast klaar staan voor dit soort klusjes. Dus met kwast, verf en een hoge ladder ging ik aan de slag. Binnen een uurtje was de klus geklaard terwijl ik er stiekem al maanden tegen aan zat te hikken. Nu de kamer weer een frisse witte basis had gekregen, verlangde ik wel naar wat kleur!


En omdat ik de vorige muurkleur toch wel heel mooi vond, leek het me leuk die kleur toch nog eens een keer terug te laten komen. Alleen dit keer niet in vorm van een muurkleur, maar juist meer in accessoires. Ik vind dat bijvoorbeeld een dekbedovertrek heel veel kan doen in een slaapkamer.  Zo kwam het dat ik bij Bedsupply mijn zoektocht begon naar een dekbedovertrek in die mooie kleur. Het aanbod was ontzettend groot, maar gelukkig kon ik ook zoektermen in zetten. Al gauw had ik de perfecte kleur gevonden!


Zie hier nu mijn rustige witte slaapkamer met als eye catcher het dekbedovertrek. Fijn lente gevoel krijg je er bij he? En als vriendlief zelfs zegt over zo'n meisjesachtige kleur dat het tot nu toe het allerfijnste en zachtste dekbedovertrek is dat hij ooit heeft had, zit het ook wel goed met de comfort! Ik geef hem helemaal gelijk, zacht is hij zeker! Naast dekbedovertrekken, kussens en spreien verkoopt Bedsupply ook nachtkleding voor jong en oud. Ik kon het niet laten mezelf ook nog te trakteren op zo'n toffe slaap trui van Snurk, dat wordt dubbel slapen in stijl!

Liefs, Jet

Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met BedsupplyGeen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.