maandag 25 maart 2019

Impulsieve koopjes zorgen voor verrassing

Online shoppen, ik doe het veel te graag. Op Instagram kom ik regelmatig leuke shops tegen met veel te veel toffe artikelen, musthaves of koopjes. Het kost me dan echt moeite om niet even snel iets te bestellen, veel te gevaarlijk al die shops! Het lukt me dan ook niet altijd om de verleiding te weerstaan want vaak verdwijnen er al gauw allerlei interieur items in mijn boodschappenmandje. Redelijk impulsief kun je mij best wel noemen; waar een ander soms dagen of weken over twijfelt, kan bij mij soms de beslissing in 5 minuten gemaakt zijn!


Waar ik dan soms niet op let, zijn de afmetingen van een product. Regelmatig gebeurt het mij dat iets veel kleiner is dan ik dacht, maar soms ook veel groter. Zo kwam ik een hele mooie vloerlamp tegen en dacht ik dat het een formaat zou zijn van 1,5 meter. Toen ik de lamp in elkaar aan het zetten was, kwam ik er opeens achter dat hij veel groter was dan ik had verwacht. Een totale verrassing dus! Maar wat bleek? Hij was daardoor juist nog mooier dan ik hoopte! En kijk hem eens shinen bij mijn nieuwe zithoekje waar ik al eerder een post over schreef!


Dit zelfde had ik ook met het kussentje op de bank, maar dan net even andersom. In mijn beleving was de kussen gewoon een standaard formaat zoals de meeste kussens. Ik moest erg lachen toen hij uit de doos kwam; het bleek een super schattig mini formaatje te zijn. Geen probleem uiteindelijk, want hij staat juist wel leuk zo bij de grotere kussens!


Wat ik hier van geleerd heb? Niet te impulsief kopen wanneer ik iets leuks zie, maar me eerst even verdiepen in alle details. Dit keer pakte het gelukkig goed uit, maar een volgende keer kan het me natuurlijk ook een teleurstelling opleveren. De rugtas daarentegen, was wel helemaal zoals ik had verwacht. Hij is van het merk Gaston Luga!  Met de code 'missjettle' krijg je 15% korting en gratis verzendkosten! Enne, niet te impulsief gaan bestellen meteen he? ;)


Liefs, Jet

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.