zaterdag 2 maart 2019

Hedgehog & Deer | Opening kinderwinkel

Toen ik de uitnodiging kreeg om een kijkje te nemen bij de opening van kinderwinkel Hedgehog & Deer was ik meteen enthousiast omdat ik via Instagram al wist dat ze er super toffe merken verkopen. In mijn eigen stadje Amersfoort zijn er helaas maar weinig hippe kinderwinkels die bij onze style passen, waardoor ik vaak mijn aankopen online doe. Real life shoppen vind ik toch het allerleukste; je kan even voelen aan de stof en de kleuren en de maat goed bekijken. Ook kun je natuurlijk persoonlijk advies vragen en wanneer je je kid(s) mee hebt, kunnen ze (niet geheel onbelangrijk) de kleren passen. Daarnaast word ik gewoon super blij om al die mooie merken eens bij elkaar te zien!


Hedgehog & Deer bestaat al bijna 2 jaar maar is nu sinds 1 maart verhuisd naar een centraler pand in Apeldoorn, namelijk in de Korrenpassage tegenover de populaire woonwinkel Loft.  Je vindt er onder andere kinderkamer, kinderkleding en lifestyle producten van de meest trendy merkjes. Alles is in principe bijna hetzelfde gebleven, alleen heeft de winkel een nieuwe eigenaresse gekregen.


Je vindt er o.a. kinderkleding van merken als Mini Rodini, Scotch & Soda, Soft Gallery, Mingo, Maed for Mini, Little Indians, Indian Blue Jeans, Moscow girls, Brand for Girls, One More In The Family, Mockies, Go Soaky, Mockies, Carlijn Q. Ook de accessoires mogen hier niet aan ontbreken van de fijne merkejs Liewood, Olliella, Mimi & Lula, Oli & Carol, Kidsconcept, Jellycat, Lannoo, Mano O Nani en Maileg. Bij dit hele lijstje maakt mijn hart stiekem een klein sprongentje!


Wat een fijne winkel, lekker open en ruim en de kleren zijn gesorteerd op merk waardoor het erg overzichtelijk is. Ook is er een speciaal speelhoekje voor de kinderen, zodat de papa's en mama's even rustig kunnen rondsnuffelen tussen al dat moois. Wanneer je even een pauze wilt inlassen, is er ook de mogelijkheid een kopje koffie te drinken. Naast al die mooie kleren, spot ik ook allerlei toffe accessoires die mooi staan opgesteld. Denk bijvoorbeeld aan het bekende Olliella boodschappenmandje of de trolley. Maar ook het mooie servies en speelgoed van Liewood, wat een super mooi merkje is dat zeg. Ook ontdek ik een nieuw merkje van Nederlandse bodem, namelijk Little Hedonist die super zachte kleertjes maakt in sobere kleuren! 


Ik besloot er meteen een gezellig dagje Apeldoorn van te maken samen met mijn twee vriendinnetjes. Stiekem was ik wat sceptisch over deze stad, maar toch werden we zeer verrast door een aantal winkels en vonden we Hedgehog & Deer een aanwinst voor de stad! Daarnaast vind je er allerlei gezellige lunchtentjes, dus het is zeker de moeite waard er toch maar eens een kijkje te gaan nemen! Vind je Apeldoorn toch iets te ver weg? Dan kun je ook gezellig online winkelen in hun webshop Hedgehog & Deer!

Nog meer winkel inspiratie nodig? Lees dan eens de blogposts Mint Interiors en Loft Arnhem

                                                                 Liefs, Jet

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.