donderdag 21 maart 2019

2 x wandorganizer | winactie MisterDesign

Mosterdgeel, karamel, cognac, okergeel, okergoud of bruin. Allerlei benamingen voor de kleur die steeds vaker te vinden is in onze kinderkamers. Soms is hij wat geler, soms is hij wat bruiner. Hoe je de kleur ook wilt noemen, het is voor mij een dikke vette crush! Naast het feit dat ik erg van roze houd in het rest van het huis, is deze stoere kleur ook helemaal mijn lievelings maar dan voor beide kinderkamers! Dat was ook wel nodig, want roze in twee stoere jongenskamers leek me toch niet zo'n heel goed idee.


Laatst gaf ik in mijn blogpost over de kinderkamertrends van 2019 wat leuke shoptips, waaronder ook de 'House wandorganizer' van mijn favoriete merk Ferm Living in mijn favoriete kleur. Eigenlijk was het een tip voor al mijn lezers, maar vervolgens kreeg ik hem zelf niet meer uit mijn hoofd en belandde hij ook op mijn wensenlijstje. Zo komt het dat hij hier nu ook hangt te pronken. Omdat ik niet kon kiezen in welke kamer hij nou het leukste zou staan, stylde ik hem gewoon in beide kamers!


De wandhanger, ontworpen door Trine Andersen, geeft een leuk speels effect aan de ruimte vanwege de vorm. De verschillende zakjes geven ruimte voor allerlei mooie troepjes! Boven de commode kan ik er bijvoorbeeld alle verzorgingsspulletjes in kwijt, wat erg handig is omdat de commode niet heel groot is. In de peuterkamer hangt hij er vooral bij als toffe eye catcher! Het zal niet lang duren of er worden autootjes en andere speeltjes in verstopt door onze peuter!


Naast het feit dat Ferm Living de meest prachtige interieur items heeft, heeft dit fijne merk ook erg veel hippe kinderkamer items. Keer op keer val ik voor al hun prachtige designs! En omdat ik graag dit moois met jullie deel, mag ik in samenwerking met MisterDesign zo'n House wandorganizer in mosterdgeel weggeven. Wat moet je doen? Volg mij (@missjettle) en MisterDesign (@misterdesignnl) op Instagram en laat een reactie hier of op mijn post op Instagram (bij de desbetreffende foto) achter. De winnaar maak ik woensdag 28 maart op Instagram bekend!

Liefs, Jet

Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met MisterDesign 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.