dinsdag 4 december 2018

Nieuwe look in huis

Er zijn de laatste maand wat kleine veranderingen in huis geweest, waardoor onze woonkamer een andere look heeft gekregen. Zo zat ik al tijden te dubben wat ik met mijn lange witte muur moest, ik vond het maar saai ogen en de witte meubels, zoals het wandrek en de tv-meubel, kwamen er ook niet helemaal goed op uit. Na wat zoeken naar inspiratie, kwam ik de kleur 'pale jade green' tegen, dit leek mij een mooie rustige kleur die mooi zou matchen bij de rest. Dit was het begin van een aantal veranderingen!


En inderdaad, alles kwam opeens veel beter tot zijn recht. Daarom besloot ik het donkergroene muurtje ook meteen in die kleur te verven. De groene deur was alleen totaal geen match hierbij, dus die kreeg een mooie nieuwe kleur. Oud roze, bijna tegen paars aan. Een fijne warme kleur. Fijn wat verf kan doen! Zoals dat vaker gaat bij veranderingen in huis, moest opeens alles veranderd worden. Het mint werd vervangen voor een mooiere diepere kleur groen en het licht roze voor deze mooie oud roze tint. Fijne kleuren voor de donkere dagen!


Naast accessoires, meubels en muren verven, vind ik ook dat posters een makkelijke manier zijn om de sfeer te veranderen in huis. Boven onze tv meubel hebben we een lange ophangrails hangen waar veel lijsten aan op gehangen kunnen worden. Een fijne manier om makkelijk te variëren! Met het nieuwe kleurenpallet van oud roze en groen ging ik op zoek naar posters in dat sfeertje bij de fijne webshop Desenio. Ze hebben daar zo'n groot aanbod, dat er altijd wel iets geschiktst bij zit. Ik moest er wel echt even de tijd voor nemen, omdat er zo veel te kiezen valt. Na veel posters toe te hebben gevoegd in mijn boodschappenmandje, vielen er ook weer heel wat af. Pas wanneer ik dacht de perfecte combinatie te hebben gevonden durfde ik op het knopje 'bestellen' te drukken. Over zoiets kan ik echt paar dagen doen, zodat ik zeker weet dat ik de de goede keuze maak!


Ik koos voor rustige prints die mooi zouden passen bij het nieuwe kleurenpallet. De groene posters werden automatisch botanische prints met bladeren, wat ik mooi vond passen bij het jungle behangentje in de apotherskast. Dit combineerde ik met een roze aquarelachtige poster en een poster met een gekleurde deur, waar ik nou eenmaal een zwak voor heb. Ook koos ik niet alleen voor witte lijsten, maar ook voor eiken houten lijsten. Dit omdat het zo veel warmte geeft, helemaal als de poster een witte achtergrond heeft. Naast de basic versies, koos ik ook voor een Moebe lijst. Ik vind dit zulke mooie lijsten omdat je het glas zo mooi ziet. Kortom, ook genoeg keuze in lijsten dus!


De posters hing ik om onze televisie heen, die natuurlijk zelf ook al een kunstwerk is. Ik varieerde met de maten om zo een speels effect te creëren. Ik vind dat de kleuren mooi bij elkaar matchen, maar ze komen mooi uit op de nieuwe kleur muur. Het is echt een rustig geheel geworden zo. Zo zie je maar weer hoe kleine veranderingen in huis zo veel groots kunnen doen.

Met mijn code “MISS_JETTLE” krijg je 25% korting op posters, van 4 t/m 6 december* Volg @desenio voor meer inspiratie! *De code geldt niet voor lijsten of voor posters uit de “handpicked” en “collaboration” collecties.

Liefs, Jet

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.