donderdag 24 mei 2018

Van oud naar nieuw

Zoals ik jullie laatst liet zien in mijn blogpost over vintage vondsten, had ik een heel fijn kinderstoeltje op de kop weten te tikken. Al even was ik op zoek naar een net wat bijzonderdere exemplaar dan de standaard kinderstoel die we nu hebben staan. Dit vintage model was net even wat unieker. Een perfect stoeltje om eens een mooie make over te geven!


Het stoeltje was voor mij net een tikkeltje te vintage(als in opa en oma gehalte) dus mocht het wel een nieuw modern jasje krijgen. Ik twijfelde tussen zwart en donkergrijs, maar zwart leek me net iets te veel contrast geven in ons lichte interieur. Daarom koos ik uiteindelijk voor de kleur 'grafiet' van Rust-Oleum, een donkere kleur grijs. Dit zou ook contrast geven, maar het niet meteen zo hard maken. Zelf ben ik gek op krijtverf van Rust-Oleum, je hoeft niets te schuren en het verf dekt in één keer. Al eerder ging ik aan de slag met deze verf, de blogpost lees je hier.


Met de kwast ging ik aan de slag, heerlijk om bezig te zijn met het opknappen van meubeltjes. Ik vind het altijd erg ontspannend werken en het allerleukste is dat je meteen resultaat ziet. Het verven kost weinig tijd, maar geeft wel een groot effect! Na een half uurtje kon ik mijn nieuwe stoeltje al aanschouwen, met een prachtige nieuwe matte kleur.


Heerlijk om weer een verfklusje te hebben afgerond. Die kleine peuter van ons vind het ook maar wat interessant op de hoge stoel! Heb jij nou ook zin gekregen in het opknappen van een meubeltje, Rust-Oleum krijtverf kun je vinden bij de Karwei of Hornbach in allerlei verschillende trendy kleuren! Ik ben benieuwd wat jij er mee zou opknappen!

Liefs, Jet

Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met Rust-Oleum


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.