woensdag 25 april 2018

Onmisbaar: posters als wanddecoratie

We hebben allemaal wel van die saaie muurtjes in huis die wel wat extra's kunnen gebruiken. Mijn voornemen van 2018 was dan ook méér wanddecoratie. Niet per se grote dingen aan de muur maar juist kleinere dingentjes, als groepjes bij elkaar. Wat postertjes, een klein plankje, een tegeltje, misschien nog een klein geweitje. Dat dus, het maakt je huis een stuk persoonlijker vind ik! Op de langste muur in onze woonkamer pronkte tot nu toe alleen maar een ixxi boven de eettafel, terwijl de rest van de muur nog helemaal kaal was. Hoogste tijd dus voor nieuwe wanddecoratie!


De makkelijkste manier om je muur op te leuken met wanddecoratie is door mooie posters op te hangen in lijsten (tip: wil je liever geen gaatjes in je muur, gebruik dan klevende spijkers van Tesa met powerstrips, wanneer je de lijsten wilt weghalen of verplaatsten haal je de haakjes er weer gemakkelijk van af zonder je muur te beschadigen). 
Zo wilde ik graag een klein groepje lijsten bij elkaar in verschillende afmetingen, maar ook in verschillende kleuren. Bij DESENIO mocht ik wat posters en lijsten uitkiezen, kwam dat nou even goed uit! Ik koos voor een prachtige moebe lijst van eiken hout en combineerde dit met nog een eiken hout en een witte lijst. De posters & prints van de vis, de vlinder en de mint deur koos ik eigenlijk geen eens op kleur of thema. Ik koos juist voor de posters waar ik vanaf het eerste moment dat ik ze zag blij van werd!  


Voor een speels effect staat er op de grond een iets grotere poster. Een print die je misschien niet meteen bij mij zou verwachten, maar die mij gewoon enorm boeit. Ik blijf er naar kijken; een grijze poster van een romp van een vrouw met daarboven een vissenkom met twee vissen. Ik hou wel van maffe dingen, de poster maakt me aan het lachen. Een vriendin kwam laatst bij mij langs en zei "hé, je hebt voor allerlei verschillende soorten prints gekozen die je eigenlijk niet bij elkaar zou verwachten". Zo had ik er zelf nog helemaal niet over nagedacht, maar dat klopt ergens wel. Ik hou er van als het juist niet zo voorspelbaar is. Tuurlijk kun je ook kiezen voor bijvoorbeeld allemaal posters van planten bij elkaar of juist voor alleen fashion posters. Dan heb je zeker weten een mooie match, maar dat is gewoon niet zo mijn ding. Door het kiezen voor verschillende onderwerpen en kleuren maak je het net even spannender!


Vind je misschien wel lastig om zelf posters bij elkaar te zoeken en wil je nou juist wel zo'n mooie match? Dan vind je op de site van DESENIO de 'perfect pair', daar zijn de posters al voor je gecombineerd! Ook handig natuurlijk! Sla je slag dan ook deze twee dagen, want ik mag jullie een fijne kortingscode geven. Met de code "25MISSJETTLE" krijg je 25% korting op posters t/m 26 april. De code geldt niet voor lijsten of voor posters uit de "handpicked" en "collaboration" collecties.

Liefs, Jet

Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met DESENIO


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.