zondag 8 april 2018

Thuis shoot

Zoals jullie vast wel weten, ben ik gek op fotograferen. Mijn motto is dan ook 'een dag niet gefotografeerd, een dag niet geleefd'. Maar foto's van ons gezinnetje zijn vrij uniek. Met z'n drietjes worden het vaak even snelle selfies en wanneer we met de hele familie weg zijn, vergeten we er aan te denken of ben ik zelf veel te druk met anderen fotograferen. Zo zijn er altijd excuses en uiteindelijk veel te weinig gezinsfoto's, wat zo ontzettend jammer is! Onze laatste shoot van ons kleine gezinnetje was een newborn shoot, zo ontzettend waardevol om te hebben. Het was dus hoog tijd voor wat nieuwe foto's. Twee weken geleden kwam de Haagse Louise van Louise Boonstoppel Fotografie bij ons op bezoek voor een 'thuis shoot'. Terwijl wij gewoon thuis onze dagelijkse dingen deden en lekker lol hadden met elkaar, maakte Louise ongedwongen foto's. Precies waar ik zelf ook erg van houd! Kijk je mee naar het resultaat?


Het was een fijne shoot, Louise is een super lieve meid en we voelden ons helemaal bij haar op ons gemak. Ook Peppe leek erg van haar gecharmeerd, wat natuurlijk mooi mee werkte voor de foto's. En wat zijn we blij met de foto's! Ze zijn stuk voor stuk prachtig, zo mooi vastgelegd. Precies zoals wij zijn op ons meest geliefde plek; thuis!
Louise doet naast thuis shoots ook familie, newborn, bruiloften en portret shoots. Ik ben helemaal weg van Louise haar stijl! Jij ook? Dan heb ik leuk nieuws, je maakt deze week kans op een fotoshoot bij jou thuis met jouw favoriete gezinsleden! Lees op mijn Instagram hoe jij kans maakt op zo'n thuis shoot!

Liefs, Jet

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.