zondag 18 februari 2018

Stoelenverzameling of stoelenverslaving?

Het was een lange tijd stil rond mijn 'stoelenverzameling' of zal ik zeggen 'stoelenverslaving'? Maandenlang lukte het me om niet toe te geven aan deze verslaving, maar deze maand bezweek ik voor niet één stoel (de velvet) maar voor twee! Twee nieuwe stoelen in één maand, ja ik lijk wel gek! De stoelen aan onze tafel zijn allemaal wit en met het voorjaar in zicht begon het toch weer te kriebelen om meer kleurrijke stoelen aan te schaffen! Ook komt er zeer binnenkort een nieuw meubel waar ik het wel leuk vind om af te kunnen wisselen met mooie, en vooral ook minder witte, exemplaren! Genoeg reden toch voor een stoelen uitbreiding?


Mijn oog had ik al een lange tijd geleden op de Albert Kuip stoel laten vallen. Eentje die in mijn hoofd bleef spoken, want ja.. roze he? Een prachtige ontwerp van het Nederlandse merk Zuiver. Sowieso sprak de roze kleur mij natuurlijk aan, maar niet alleen om die reden word ik blij van deze stoel. De kleur van het kuipje in combinatie met het hout van de poten geeft de stoel een mooie warme uitstraling! Maar ook het ontwerp vind ik fijn om naar te kijken, de strakke lijnen van de poten in combinatie met ronde vormen maakt het speels. De naam is vernoemd naar, je raad het waarschijnlijk al, de bekendste markt in Nederland. Namelijk de Albert Cuyp markt in Amsterdam! Heerlijk zo'n Nederlandse naam voor een prachtig Nederlands design.


Ik vond de Albert Kuip stoel bij FunDesign, een webshop met fijne design merken van zowel internationale als Nederlandse namen. Bijvoorbeeld merken als Normann Copenhagen, HAY maar ook Fest Amsterdam en Puik Art. De stoel is te krijgen in licht grijs, donker grijs, taupe, wit en groen. Ook vind je dit model in de webshop met armleuningen voor nog meer zitcomfort!


Blij dat ik mij nu ook eindelijk de trotste bezitter mag noemen van deze Albert Kuip stoel. Ze staat niet alleen speels aan tafel, ook aan een bureautje komt ze perfect uit. Het is een comfortabele stoel om lekker lang op na te tafelen of heerlijk lange blog-sessies op te houden. Twee in één dus! Houdt vooral mijn Instagram in de gaten, want ik mag binnenkort het zusje van deze stoel verloten aan 1 van mijn volgers! Hoe leuk is dat?

Liefs, Jet

Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met FunDesign

4 opmerkingen:

 1. Stephanie (Stephanieot)18 februari 2018 om 20:08

  Mooi, die staat hier ook al lang op het lijstje. De barstoelen zijn ook zo tof, die wil ik hier nog een keer wisselen. Fijne avond!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind dat ook zo’n ontzettend mooie stoel he! Ooit ooit 😍 Fijne avond!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw, wauw! Dit is echt een geweldig mooie stoel en ik begrijp helemaal dat je hier verliefd op bent geworden. Ik ben niet zo van roze, maar dit is wel een beauty hoor! Geniet ervan! Lieve-Groetjes, Verie

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.