zondag 17 december 2017

Kerst tour

December, helemaal mijn lievelingsmaand! Heerlijk om bezig te zijn met allerlei versieringen en veranderingen in huis om helemaal in de kerstsferen te komen. Alles lekker knus en gezellig maken terwijl het buiten grauw en donker is. Ook geniet ik erg van alle kersthuizen op Instagram, zo knap hoe sommigen ieder jaar weer iets origineels weten te bedenken qua kerst-decoratie!


Een mega vette DIY bedenken? Zoeken naar zo'n typisch minimalistisch boompje? Een boom aan mijn plafond hangen? Super tof hoe anderen het allemaal bedenken, maar ik hou het meestal vrij simpel! Desalniettemin geniet ik wel vol op van al die creatieve uitspattingen van anderen. 


Met lichtjes, wat huisjes, boompjes en wat kerstposters ben ik al gauw tevreden. De mega trend deze kerst, de ring met eucalyptus of takjes er aan, sloeg ik eventjes over. Ik heb me eigenlijk niet zo verdiept in de kerst-trends van dit jaar, ik heb dan ook in tijden niet meer rondgescharreld op Pinterest. Soms hoeft dat ook niet zo van mij, ik word er anders veel te hebberig van en daarbij doe ik toch liever waar ik zelf zin in heb. Ook schaf ik weinig nieuws aan voor kerst, volgend jaar kan ik zo maar weer totaal wat anders willen!


De kerstposter van Studioboot is overigens wel een blijvertje. Voor de derde kerst pronkt hij weer achter de eettafel, de poster geeft mij echt het kerstgevoel! Ondanks dat je misschien rood en groen niet bij mij thuis zal verwachten, vind ik het een toffe onverwachte match met roze. Ook in Peppe's kamertje staat er een klein boompje en is het wat opgeleukt met wat kleine kerst details. Ergens ben ik toch wel een beetje creatief geweest, want ik knutselde dit jaar een kerstboompje op underlayment met spijkers en wol. Dit kunstwerk staat in het speelhoekje in de woonkamer. 
Genoeg kerstversiering te vinden in ons huis dus, maar ik ga nooit helemaal los in de zin van creatieve uitspattingen of nieuwe ideeën! Dit jaar vieren we kerst bij ons thuis, wie weet ga ik dan wel helemaal los met het dekken van de tafel. 

Liefs, Jet


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.