woensdag 29 november 2017

Een industrieel vleugje

Op mijn blog heb ik jullie nog helemaal niet mijn opgeknapte werkhoek laten zien, realiseerde ik mij opeens. Omdat het maar een klein hoekje is in de kamer waar ook het was hangt, komt hij niet vaak op het blog. Sinds de laatste verandering mag hij eigenlijk wel getoond worden. Ik scoorde op Marktplaats een smal bureautje voor een leuk prijsje. Ik had deze al lang op het oog, vanwege de handige afmetingen en het warme hout.


De muren waren me alleen nog wat te saai, te wit. Gelukkig kwam mijn lieve vader me helpen om de hoge muur met behang te beplakken. Een behoorlijk klusje met een muur hoger dan 3 meter. Maar het resultaat mag er wezen, juist door de hoge muur helemaal te behangen krijg je een mooi sfeertje. Ik koos voor een pastelkleurig knopen behang, wat ik erg toepasselijk vond voor de werkkamer en waarbij mijn accessoires goed matchen.


Het werkhoekje gebruik ik vaak voor mijn creatieve uitspattingen. Vaak slingeren er kwasten, potloden, plakbandjes en stiften rond. Ik wil het graag netjes houden, maar dat blijkt toch lastig op zo'n klein bureautje. PIB home benaderde mij toevallig om een product uit te kiezen in ruil voor een recensie voor mijn lezers. Op de webshop vol unieke vintage items, viel mijn oog al gauw op een heel tof ladekastje. Een bijzonder exemplaar, niet zoals de meeste ladekastjes die ik ken. Een industriƫle variant in mijn lievelingskleur mint! Hoe mooi wil je het hebben? Perfect voor al die rond slingerende troepjes. Ik heb echt een zwak voor praktische opbergers die er ook nog eens mooi uit zien!Het ladekastje heeft de perfecte afmetingen voor op een bureau. In de lades is er genoeg ruimte voor kleine knutselspullen. Hij is niet alleen perfect voor mijn eigen werkhoekje, hij zal ook goed functioneren in het hoekje van mijn zoontje. Wanneer hij wat groter is, kan hij daar zijn papiertjes en knutselspulletjes in opbergen. 
Dat hij gemaakt is van metaal en ook nog eens handgemaakt is, maakt 'm lekker uniek! Naast mijn liefde voor design, ben ik ook echt gek op vintage interieur.  Heerlijk om te mixen met deze verschillende stylen!

Liefs, Jet


2 opmerkingen:

  1. Ohhhh....die is echt prachtig!! Ik zou 'm zo willen bestellen maar heb geen ruimte en mag van mezelf even niks meer bestellen. Dus ik hou me in! ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh, echt mooi zo met dat behang!
    Goede smaak, zou ik zeggen ;) Dat ladekastje zou zo ook in mijn interieur terug te vinden zijn :D

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.