dinsdag 10 oktober 2017

Vakantiekiekjes aan de muur

Het was weer tijd voor nieuwe posters. Ik wissel regelmatig van posters, het is een makkelijke manier om de sfeer in huis te veranderen. Het kan zo veel doen met een ruimte. Nu de herfst zijn intrede heeft gedaan, leek het me leuk toch nog een beetje na te kunnen genieten van de zomer door middel van vakantiekiekjes. Tijdens onze vakantie in Frankrijk was ik voortdurend op zoek naar dat ene kiekje. Tevergeefs zocht ik naar mooie oude muurtjes, huisjes en deuren in pastelkleuren. Er zat maar één ding op, ik moest er online op zoek naar!


Laat Desenio nou net een ruim aanbod hebben aan posters en ik daar wel eens eerder iets hebben besteld. Tijdens mijn zoektocht naar een perfect vakantiekiekje op deze site vond ik onder het kopje 'fotokunst' precies wat ik zocht. Twee foto's op poster die ik het liefst zelf had willen schieten in mijn vakantie. 

Je ziet het al hierboven. Een foto met een roze muur en een oude mintkleurige deur, waarschijnlijk gemaakt in één of ander nostalgisch Europees dorpje. Hoe perfect wil je het hebben? Het lijkt wel of dat plaatje precies voor mijn interieur geschoten is! Helemaal mijn kleuren en die oude deur doet me erg denken aan mijn eigen deur, daar word ik heel blij van! Wat matcht de poster mooi bij alles in huis. Boven de bank voor het behang of gewoon los op een kastje. Blij verrast met deze poster!


De andere poster voelt net wat tropischer aan. Roze muren, een roze trap..  de zon die vol op schijnt zodat je mooie schaduwen krijgt. Het opvallende detail waar je oog meteen op valt is de plant. Een poster waar mijn hart weer sneller van gaat kloppen; die kleur, het simpele er van. De poster doet veel met een ruimte, het is een opvallend exemplaar. Perfect voor onze rustige slaapkamer dus, een matchende plaid en potje er bij en klaar met stylen!


Ondanks dat ik zelf niet zo'n kiekje heb kunnen schieten, is het bij ons thuis toch nog een beetje zomer met deze prachtige posters! Ook de lijsten vond ik bij Desenio. Fijne lichte lijsten met een dunne rand. Ben jij ook nog op zoek naar een toffe poster die helemaal bij jou past? Met de code 'missjettle' krijg je nu 25% korting op posters tussen 10 en 12 oktober (de code geldt niet op samenwerking-posters of lijsten).

Liefs, Jet

Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met Desenio

2 opmerkingen:

  1. Heel erg leuk, ik vind het zelf ook leuk om met posters te stylen! :)

    Lieve-Groetjes,
    Verie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hahaha had eerst je blog moeten lezen. Zag staan geen korting op. Lijst dus hup maar wat posters besteld ga ik daarna wel opzoek naar lijsten. Maar die had ik dus ook daar moeten bestellen...

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.