vrijdag 27 oktober 2017

Speelhoek XL

Na drie jaar van discussiëren over eventueel een nieuwe bank, hebben we dan eindelijk de knoop doorgehakt om een kleiner exemplaar aan te schaffen. Wat was de doorbraak? Meneer zag eindelijk in dat een kleinere bank veel meer extra ruimte zou geven! Wij hebben een vierkante woonkamer, alles stond tot nu toe tegen de wand. We hebben daardoor nooit het middelste gedeelte goed benut. Daar is nu verandering in gekomen, als test staat onze huidige bank (die toevallig uit twee delen bestond, waardoor we 'm uit elkaar konden halen) nu in het midden van de kamer. Door deze verandering hebben we opeens zo veel ruimte er bij! Zo ontstond er ook een hele fijne en ruime hoek voor Peppe!


Had meneertje eerst alleen een speelgoedkast, heeft hij nu de halve kamer als speelruimte. Ik zie nu wel in dat hoe ouder ze worden hoe meer ruimte ze nodig hebben en in beslag nemen. De kamer is nu echt in tweeën verdeeld; wij onze knusse zithoek, hij zijn eigen playground.
Ik mocht dus aan de slag met stylen! De panton stoel had ik al voor de geboorte van Peppe gevonden op Marktplaats, nu komt hij eindelijk goed tot zijn recht. Peppe zit graag op het stoeltje, tijdens het spelen of bijvoorbeeld tijdens het fruit eten. Met zijn anderhalf jaar heeft hij hier dan ook echt de leeftijd voor! Het bankje kocht ik een tijd geleden en leent zich perfect als bureautje. Nu is het een heerlijke plek om even rustig te spelen.


Omdat ik de kleuren roze en mint gebruik in de woonkamer, was de keuze voor dit hoekje makkelijk. Roze komt er niet in bij een jongenshoek natuurlijk, dus werd het automatisch mint. In die kleur heb ik dan ook genoeg accessoires, maar ik kon nog wel wat extra leuks gebruiken in wat neutralere kleuren!

Voor die extra styling kwam ik uit bij Olive and Mint, een webshop met o.a. woonaccessoires, stationary en kinderartikelen. Ze hebben een ruim aanbod aan musthaves voor je kids, denk bijvoorbeeld ook aan kleertjes (leuke betaalbare rompers en shirtjes met tekst er op). Zo vond ik daar  het YAY bekertje en de YAY tray van het leuke merk Buddy and Bear. Maar ook het houten ijsbeertje en de Nijntje wall art (die er ook is met licht) van het merk Atelier Pierre. Als je dit merk nog niet kent, ga dan eens naar de de webshop van Olive and Mint. Ze maken zulke toffe producten waar je zeker weten blij van wordt. Zo zag ik een toffe wandplank in vorm van een berg!


Om Nijntje wall art te laten opvallen, verfde ik met krijtverf het magneetbord van Deens in een mooie kleur mint en zette 'de oren' voor. Eerst wilde ik allemaal losse posters en kaartjes boven het bureautje hangen, maar ik vond dit al gauw te druk ogen. Door een kleine collage te maken op het magneetbord houd ik alles bij elkaar waardoor het veel meer rust geeft. Niet alleen ik, maar ook Peppe is er reuze blij mee!

Voor jullie heb ik nog een kortingscode om net als ik wat leuks te shoppen bij Olive and Mint. Met de code MISSJETTLE10 krijg je nu tot en met zondag 5 november 10% korting op je volledige bestelling (m.u.v. geboortekaartjes, No Colours en Misioo Handmade).

Liefs, Jet

Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met Olive & Mint

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.