dinsdag 24 oktober 2017

Leeshoekje

In ons aller smalste kamertje in huis (op de toilet en trapkast na dan) is al in tijden niets meer veranderd. Juist door de smalle ruimte is het een lastige plek om te stylen. Rechts van de kamer staan een ratjetoe aan verschillende kledingkasten waardoor het vooral een functionele plek voor ons is. Juist om die reden vind ik dat de andere van de kamer wel extra gezellig mag zijn om dat een beetje te compenseren!


Doordat de kamer zo smal is, zijn de ramen natuurlijk ook aan de smalle kant. En mede doordat ons schuine dak nog een stuk voor de ramen doorloopt, is het een vrij donkere ruimte (foto's maken wordt dan ook een stuk lastiger. Helemaal op zo'n druilerige dag als vandaag). Een beetje extra verlichting kon ik er dus nog wel gebruiken! Al een lange tijd was ik op zoek naar een industriële buig-lamp voor aan de wand. Toen ik na een zoektocht naar bij Direct Lampen uit kwam, vond ik precies zo'n industriële wandlamp


En wel in een army kleur groen. Op de muren van de kamer zit er een lambrisering in de kleur oud roze. Dat army groen en oud roze een goede combinatie zijn, wist ik wel. Een tijd geleden koos ik zelfs voor deze combinatie in de woonkamer (zie de foto's hier) Ik hoefde er dus niet lang over na te denken, hij zou perfect passen in deze kamer. Helemaal nu de IXXI er weer hangt waar precies deze kleuren in terug komen.


Een fijne lamp die je helemaal kunt draaien en kantelen naar wens. Ideaal als leeslamp dus! Het stoere en speelse karakter breekt de lange wand. Ik heb er nu een fijn leeshoekje van gemaakt met een heerlijk stoeltje, plaidje en wat tijdschriften bij de hand. Met de donkere dagen in zicht ben ik blij wat extra verlichting te hebben in deze kamer!

Liefs, Jet

2 opmerkingen:

 1. Hello!
  Where did you buy the paint and the blanket?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. The blanket is from www.vachtvanvilt.nl & the paint from Karwei!

   Verwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.