woensdag 27 september 2017

Slapen in een LOFT

Misschien heb je het al voorbij zien komen, sinds kort heeft de winkel LOFT het Loft Hotel geopend. Twee appartementen zijn er gecreëerd op de tweede etage van de winkel, een prachtig pand in het centrum van Arnhem, helemaal in style van Loft! Twee jaar geleden mocht ik al eens deze prachtige winkel fotograferen (zie de foto's hier) en was ik al super enthousiast over het pand, wat voorheen een dansacademie was. Toen ik hoorde over het LOFT Hotel wist ik meteen dat we daar wel eens een keertje wilden logeren. Net geopend en wij mochten als een van de eersten het appartement uitproberen! Wat een mazzel!


Bij binnenkomst heb je inderdaad meteen het gevoel dat je een Loft binnenstapt; de hoge muren, de karakteristieke details. Wat als eerste opvalt zijn de stalen raamkozijnen in het midden van de kamer. Een echte eye catcher in de ruimte. De wand met de stalen raamkozijnen scheidt het zitgedeelte met de open badkamer. Zo kun je ook vanuit het zitgedeelte de badkamer in kijken. Leuk, want zo houd je makkelijk contact met elkaar als de één op de bank zit en de ander in bad ligt te luieren.


Alles is tot in de puntjes verzorgd en over nagedacht; de minibar met allerlei verrassende drankjes, de knabbeltjes, de verzorgingsproducten, de zeepjes maar ook de mokken, glazen en de thee. Allemaal exclusieve merkjes, in dezelfde stijl als Loft. 
Het appartement heeft veel naturel tinten in combinatie met grijs en zwart, wat een en prachtige sfeer geeft. Zoals de sfeer in de winkel is, zo is ook de sfeer in het appartement. Leuk weetje; alles in het appartement is te koop in de winkel!


Wij besloten ons kleine mannetje mee te nemen, waar we geen moment spijt van hebben gehad. Al klinkt het wat onhandig, het was juist fantastisch zo samen! Bij binnenkomst was hij helemaal door het dolle heen, wat een enorme speelruimte voor hem. Ook was er een bubbelbad naast de open badkamer. Omdat wij thuis geen bad hebben, had hij de tijd van zijn leven in dit grote bad. Er was dan geen extra kamer, wel was er een enorme hal waar we het campingbedje konden neerzetten zodat hij toch lekker rustig kon slapen. Fijn om zo'n enorme ruimte tot je beschikking te hebben! 


Er is geen televisie aanwezig is, wat ik stiekem eigenlijk wel een pluspunt vind. Je gaat nu veel sneller gezellig een spelletje spelen of lekker lang badderen. Zo kom je pas echt tot rust! Na een gezellig middagje Arnhem waren we ook bekaf, Peppe nog even lekker bubbelen in het bad en wij heerlijk douchen onder de regendouche. Toen die kleine op bed lag, nog heerlijk gerelaxt samen op de bank. Toen was het bedtijd voor ons. Het bed zag er al erg uitnodigend uit, wanneer je er in ligt snap je meteen waarom. Niet overdreven hoor, maar wat een enorm heerlijk bed was het!


Arnhem is een fantastische stad, dus naast het genieten van het appartement hebben we ons ook goed vertoefd er omheen. Genoeg leuke winkeltjes en restaurantjes allemaal op loopafstand. Naast dat hebben we natuurlijk ook ons ogen uitgekeken in de winkel zelf, het blijft een indrukwekkende winkel! 


We hebben ontzettend genoten van ons nachtje weg. Heerlijk om op zo'n prachtige plek te mogen zitten midden in het fijne Arnhem. Zelf ben ik gek op deze stad, dus dat was een fijne uitkomst. Heerlijk even quality time als gezinnetje! Zeker een aanrader. En wil je met meer dan 3 personen overnachten? Dan kan dat ook, er is namelijk nog een appartement met meerdere slaapkamers! 

Liefs, Jet


2 opmerkingen:

  1. Wat een gezellig blogbericht. Inmiddels veel over het Loft Hotel gehoord/gelezen, maar nog geen binnenkijkers gezien. Super mooi is het!

    Lieve-Groetjes,
    Verie

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.