zondag 3 september 2017

Houten blokken | winactie Coconeh

Na een mini break van een maand ben ik weer helemaal fris en fruit terug! Mijn blog had even een kleine zomervakantie. Ondanks dat ik het bloggen fantastisch vind, was het stiekem best even lekker om een kleine break te hebben en me helemaal te kunnen richten op mijn gezin en mijn werk. Nu iedereen weer zo'n beetje terug is van vakantie en we allemaal weer het normale leven op hebben gepakt, kan het bloggen weer beginnen en heb ik er meer zin in dan ooit!

Ik startte september natuurlijk al met een fijne kortingscode in mijn vorige blogpost. Maar
september (mijn verjaardagsmaand) belooft een nog veel toffere maand te worden met hele gave blog-opdrachten, maar ook te leuke winacties waarbij ik hoop dat jullie er net zo blij van worden als ik. In deze blogpost de eerste winactie dus lees vooral verder!


Er wordt hier thuis steeds meer speelgoed aangeschaft, zoals te lezen is in mijn vorige blogposts. Dat het speelgoed vaak komt in felle kleuren en plastic, kan ik enigszins mee dealen. Wel moet ik toegeven dat ik laatst een houten garage een likje verf heb gegeven, omdat de primaire kleuren me niet zo aanstonden. Wanneer het mogelijk is, vermijd ik die heftige kleuren en al dat plastic het liefst (behalve Duplo trouwens, want dat blijft toch echt geweldig speelgoed). Houten speelgoed vind ik uiteindelijk het mooiste wat er is, helemaal in naturel tinten.


De shop Coconeh past daar helemaal bij. Deze Amsterdamse webshop verkoopt veel speelgoed van hoge kwaliteit; van houten blokken, poppenwagens tot speelkeukentjes. Geen massa geproduceerd plastic dus. Ook kleurrijk speelgoed, maar ook mooie pastel of naturel tinten. Zo ook de houten alfabet blokken van het merk Ooh Noo Official. De blokken van masief hout zijn perfect voor kinderen om eindeloos mee te stapelen en te bouwen. Wanneer ze wat ouder zijn, zijn de blokken extra leerzaam doordat je met de letters woorden kan vormen en met de cijfers kan leren tellen.


Zijn ze niet prachtig? Speelgoed waar gespeeld mee kan worden, maar wat ook gezien mag worden. Niet per se verstopt hoeft te worden in de speelgoedkast, maar er zelfs op mag staan. Zoals bij het plaatje hierboven waar ik een lief berichtje achterliet voor mijn twee 'mannen'. 


Ben jij net zo enthousiast geworden als ik over de houten blokken? Dan heb ik leuk nieuws voor je, want ik mag in samenwerking met Coconeh een setje weggeven op mijn blog en Instagram. Wat moet je doen? Zet een reactie onder deze post of onder de desbetreffende foto van Instagram. Volg @coconeh_official (op Instagram) en tag 2 vrienden waarvan je denkt die het ook wel leuk zouden vinden. Binnen een week maak ik de winnaar bekend! Succes!

Liefs, Jet

Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met Coconeh

12 opmerkingen:

 1. Jaaa!! Deze zouden geweldig zijn voor m'n zoontje (1jr!) stapelen met blokken is momenteel favoriet! (Evenals omgooien natuurlijk..)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw dit is zo'n mooi speelgoed!! Ik doe heel graag mee ♡!! Liefs, Floor

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heerlijk even zo'n break! Belangrijk! Maar wel fijn dat je terug bent! :-) Ik waag heel graag een kansje. Jip is al volop met letters bezig, hier kan ze naar hartelust mee spelen en oefenen. Ook tof als decoratie op één van de kinderkamers. Ik doe graag mee! Liefs Kelly

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een fantastisch speelgoed! Ik zou dit heel graag willen winnen voor mijn dochter! Het duurt nog even voordat ze er echt mee kan spelen, maar tot die tijd gebruiken we het gewoon als decoratie ❤️❤️

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super leuk die houten blokken kijk er nu al naar uit om hem hier mee te zien spelen;) ga ook veel houten speelgoed vragen. Vind dat plastic ook maar niks.. 😊

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Vind houten speelgoed zooo mooi! Jammer dat alles tegenwoordig zo fel & van goedkoop plastic moet zijn.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik doe heel graag mee. De blokken zijn zo mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Jaa deze blokken staan al zo lang op mijn wishlist, zo mooi om mee te spelen of als decoratie!:) Ik ga flink duimen!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Super toffe blokken! Dan hoeven we het speelgoed niet meer te verstoppen in bakken 👍🏻

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Mijn dochter van twee is gek op letters en bouwen, de blokken zijn een mooie combi ☺

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Op Instagram heb ik een paar mama's getagd die ook heel graag zouden willen, maar ik moest toch echt even je blog erover lezen! Liefde voor houten speelgoed! X Judith

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.