vrijdag 1 september 2017

Feestelijk september in

Twee jaar geleden had ik voor het eerst een geweldige samenwerking met Vacht van Vilt. Ik mocht bloggen over een prachtige schapenvacht (lees de blogpost hier). Al gauw volgde er een nieuwe samenwerking en mocht ik hun nieuwste product, een hand gebreid plaid, als één van de eerste uitproberen (lees de blogpost hier). Nu twee jaar verder is Vacht van Vilt voor de meeste interieur liefhebbers een bekend begrip. Helemaal sinds de maak van de gebreide plaids. Je ziet ze overal opduiken en ze zijn erg geliefd!


Mijn inrichting was toen de tijd nog niet zo kleurrijk als nu. Ging ik toen nog het liefste voor neutrale kleuren als creme en grijs, koos ik deze keer voor poeder roze. Er zijn heel wat kleuren bijgekomen bij de plaids van Vacht van Vilt. Naast de neutrale kleuren als grijs, beige, zwart en bruin zijn er nu ook opvallende kleuren als oker geel, oranje, olijf groen en koraal rood. Jullie snappen vast wel dat de keuze niet moeilijk was voor mij. Roze wint het altijd! 


De kleur 'poeder roze' vind ik zo prachtig. De laatste tijd voeg ik steeds meer verschillende tinten roze toe, maar deze kleur roze blijft toch echt mijn lievelings! De plaid is ook ontzettend zacht, heerlijk om over een stoel te leggen en lekker tegen aan te kruipen. Maar ook zo fijn om mee te stylen. Over de bank, over een stoel, in een mand. Het is echt een interieur item waar je oog meteen op valt en met de herfstperiode in zicht mogen de plaids weer tevoorschijn komen, toch? Met mijn nieuwe plaid krijg ik stiekem al weer een beetje meer zin in de herfst.


Deze week is het feest bij Vacht van Vilt want vandaag, 1 september, bestaan zij precies twee jaar. Een prachtige dag trouwens, want laat ik nou ook precies deze dag een jaartje er bij mogen tellen (ook iets met een twee er in). Dus dubbel feest! 
Om dit te vieren mag ik een kortingscode geven aan mijn trouwe lezers en volgers. Met de code 'missjettle' krijg je tot en met 7 september maar liefst 20% korting op alles uit de webshop. Dus ga als een gek naar de webshop en koop nu jouw favoriet met deze leuke korting zodat jij er net zo warmpjes bij zit als ik!

Liefs, Jet

Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met Vacht van Vilt

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.