dinsdag 2 mei 2017

Van baby naar dreumeskamer

Het idee om bergen te schilderen op de muren zag ik wel eens op Instagram en Pinterest voorbij komen. Het idee bleef altijd in mijn hoofd hangen, alleen nam ik er maar niet de tijd voor. Ik kan dit klusje nu dan eindelijk van mijn to-do list schrappen, want vandaag nam ik er eindelijk de tijd voor. Meneertje is na dit weekend officieel geen baby meer, dus de kamer mocht nu ook wel een tikkeltje stoerder!


Met mijn lievelingskleur grijs ging ik aan de slag. Ik krijg vaak de vraag welke kleur grijs ik gebruik in huis. Voor de geïnteresseerden; de kleur grijs die ik in de babykamer, slaapkamer en keuken heb is IG PS 1027 van Karwei. Het is een zachte en warme kleur grijs en verveelt me nog steeds niet. Het enige wat ik nog moest doen was de bergjes afplakken en inkleuren met het restje grijze verf wat ik nog had staan. Een kind kan de was doen, het was namelijk zo gedaan!


De stoere tijgerkop vond ik bij de kringloop voor een euro. Geen geld natuurlijk voor zo'n hip item! Dit maakt de kamer ook weer wat stoerder, meneertje vind hem erg interessant maar stiekem ook best spannend. 


De kamer heeft nu inderdaad een stoerdere look gekregen door de bergen! De perfecte look voor een 1 jarige als je het mij vraagt! Leuk om te zien dat zoiets kleins zo veel verschil uit kan maken. Ben je benieuwd naar hoe het kamertje er voor de geboorte uit zag? Bekijk dan eens deze blogpost!

Liefs, Jet

3 opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.