maandag 8 mei 2017

... & Oskar

Thuis zijn wij dol op prentenboeken. We kunnen er niet genoeg van krijgen. Elke avond voor het slapen gaan, lezen we samen een boekje met die kleine. Soms lezen we een stukje voor, soms kijken we ook alleen maar naar de plaatjes en benoemen we de diertjes en dingen op de plaatjes. Het is een heerlijk moment waar we alledrie erg van kunnen genieten!


Toen mij werd gevraagd eens een kijkje te nemen naar het boek .. & Oskar van Oskar Collection, werd mijn nieuwsgierigheid meteen gewekt bij de eerste blik op de site. Het is namelijk een heel persoonlijk boek. Je kunt de naam van je kleine (of je nichtje/neefje.. of wie je er ook blij mee wilt maken) invullen.
Het boek gaat over het olifantje Oskar die een jongen/meisje ontmoet die zijn/haar naam niet wilt zeggen. Oskar weet daar wel raad mee en gaat op avontuur op zoek naar de letters van de naam. En je raad het misschien al, hij gaat op zoek naar de naam die jij hebt ingevuld!


Een heel bijzonder boek dus! Ons unieke exemplaar heet Peppe & Oskar. Je kunt zelfs de juiste haarkleur en huidskleur uitkiezen, zodat zelfs het kindje lijkt. Oskar gaat in ons boek op zoek naar de letters van Peppe, op veel prachtige kleurrijke bladzijdes zie je het olifantje telkens weer terugkomen met allerlei andere dieren en achtergronden. Ik geniet van elke bladzijde die ik omsla, want het is telkens weer een verrassing wat je te zien zal krijgen!


Ook konden we een eigen tekstje schrijven op de eerste bladzijde, wat het boek nog een extra persoonlijk tintje geeft. We schreven een klein lief tekstje speciaal voor zijn allereerste verjaardag. Dat maakt het boek nog meer bijzonder. Naast dat kon ik zelfs de kleur van de voorkant zelf bepalen, ik werd blij van de gele vrolijke voorkant en koos dus daar voor. Wat een prachtig boek met de allermooiste kleurrijkste illustraties, daar gaan we nog heel veel mooie momentjes mee beleven!

Liefs, Jet

Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met Oskar Collection

1 opmerking:

  1. Ziet er leuk uit! Wij hebben hier thuis ook veel gepersonaliseerde boekjes. Altijd fijn om cadeau te doen :-)))

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.