donderdag 1 juni 2017

Nooit genoeg stoelen

Zoals de meesten van jullie wel weten, heb ik een lichtelijke zwak voor stoeltjes. Vooral stoelen in het wit. Het liefst in allerlei verschillende maten en verschillende materialen. Misschien viel het je al op dat het al een tijdje stil was rond mijn kleine stoelen-verslaving. Stiekem vond ik dat zelf ook wel. Tijd om daar eens verandering in te brengen.


Een spijlenstoel ontbrak nog aan mijn collectie. Ik ben gek op dit soort modelletjes. In mijn kleine studiootje toen ik net op mezelf ging wonen, pronkten er twee witte houten spijlenstoelen aan een schattig klein tafeltje. Toen ik daarna ging samenwonen, verkocht ik ze weer want ze zouden niet meer passen bij de style die ik wilde neerzetten. Ons interieur is door de jaren heen erg veranderd en nu passen spijlenstoelen juist weer heel goed in ons interieur vanwege het Scandinavische ontwerp. Daarom leek mij de Issy Olize stoel van Gewoon Stijl me perfect in ons huis. Precies dat modelletje van vroeger, maar dan van kunststof. Nostalgie in een modern jasje!


De Olize stoel komt in zes verschillende kleuren; olijfgroen, vakantieblauw, tahitizand, gitzwart, schelpengrijs en sneeuwwit. Zes prachtige kleuren met ook nog eens prachtige namen en wat kies ik uit? Sneeuwwit! Ik geef eerlijk toe, ik ga het liefste voor veilig. Met wit weet ik het vaak zeker; het verveelt me niet. Wit combineert voor mij het fijnst met hier en daar wat tinten pastel. 


Het stoeltje is multi inzetbaar en staat overal in huis leuk. Je ziet dat hij goed past bij de andere stoelen aan tafel, maar in de slaapkamer als los stoeltje staat hij net zo fantastisch. En door de sneeuwwitte kleur springt hij er mooi uit zo bij de grijze muur. Wist je trouwens dat hij ook geschikt is als buitenstoeltje? Door het kunstsof is het stoeltje gemakkelijk schoon te houden! 

Liefs, Jet


Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met GewoonStijl

5 opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.