woensdag 24 mei 2017

Multifunctionele opberger

Je zou het misschien niet zeggen, maar ons huis is vaker een troep dan netjes opgeruimd zoals je vaak op de foto ziet. In elke hoek waar je kijkt, ligt er wel wat. Van rondslingerende schoenen en speelgoed tot aan zakdoekjes en lensdoppen. Wanneer ik het huis echt goed heb opgeruimd is dat meestal voor een klein uurtje, al gauw verschijnen die troepjes weer opnieuw. Dat is ook de belangrijkste reden dat ik gek ben op opbergers. Opbergers in de vorm van manden, potjes, doosjes. Noem het zo gek nog niet, of ik heb het.


Het Zwitserse designersmerk Vitra weet goed op deze behoefte in te spelen. Vitra kennen we natuurlijk allemaal wel van vele design klassiekers, zoals de populaire Eames stoelen. Zo ontworpen andere designers voor dit merk ook handige Vitra woonaccesoires zoals de Toolbox en de Rotary Tray. In ons huis pronken deze allebei. De Toolbox pronkt op de commode met allerlei babyproducten er in. De Rotary Tray wordt gebruikt voor rondslingerende spullen zoals sleutels, paperclips en pennen. Ik heb duidelijk een lichte zwak voor dit soort opbergers.Naast dat ze erg praktisch zijn, zijn de opbergers van Vitra ook nog eens juweeltjes om naar te kijken. Dat is wat een vrouw het liefste wilt toch? De ontwerpen zien er simpel maar toch eigenwijs uit. Ze zijn gemaakt van sterk kunststof en komen vaak in de meest trendy kleurtjes. Die combinatie maakt het voor mij perfect. Je snapt nu natuurlijk wel dat toen ik de Vitra O-Tidy Organizer voor het eerst zag bij Mister Design, meteen net zo enthousiast was als bij de andere producten. 

De Vitra O-Tidy Organizer is ontworpen door de jonge ontwerper Michel Karlot die voor Vitra al meerdere kantooraccessoires heeft ontworpen. Een fijn ontwerp wat een beetje doet denken aan een kop en schotel. De organizer komt in 6 verschillende kleuren, ik koos voor de prachtige kleur Sky Grey. Een prachtige blauwe grijze tint die mooi matcht met alle pastels in huis.


Stiekem besefte ik alleen dat de organizer eigenlijk veel te mooi is voor alleen maar prullaria. Hij is natuurlijk erg handig voor al je troepjes op je bureau, je badkamer of de keuken, maar wat nou als je 'm gebruikt als vaasje met wat geplukte bloemetjes er in? Een pronkplekje voor al je left overs! Een mooi ding en wat mij betreft erg multifunctioneel! 

Liefs, Jet

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.