vrijdag 19 mei 2017

Hipster party printables

Al maanden voordat Peppe 1 werd, was ik al druk bezig in mijn hoofd met zijn allereerste verjaardag. Zo'n eerste verjaardag is natuurlijk wel heel bijzonder dus ik wilde er een groot feest van maken. Leuk om allemaal doen en te bedenken, maar ook soms wat stressvol als je zo veel wilt met al die ideeën. Toen Bianca van The Cherry On Top mij benaderde om persoonlijke printables voor me te maken, twijfelde ik heel even. Dat betekende dat ik er nog meer tijd aan zou moeten besteden.


Toen we samen wat leuke ideeën bedachten voor de party printables, werd ik al gauw enthousiast en zag ik het steeds beter voor me. Zij wilde juist de stress van me wegnemen door printables voor mij te ontwerpen waar ik alleen zelf nog een beetje mijn creativiteit bij moest gebruiken. Let's do this! Bianca ging aan de slag met de ideeën en een weekje later had ze al de meest toffe printables voor mij ontworpen. Ze had goed geluisterd naar mij en mijn smaak. Snorretjes, brilletjes, strikjes, dat alles in mijn favoriete kleurtjes!


Met de party printables kon ik veel kanten op. Denk aan slingers, cake-toppers, tafelversiering, traktaties en uitnodigingen. Dat allemaal met een persoonlijk tintje! Het enige wat ik zelf nodig had is een printer, een schaar en lijm en natuurlijk mijn eigen creativiteit. Ik ben gewoon op een avond gaan knippen en plakken, zo kon ik goed bedenken wat ik allemaal met de printables wilde.

Op de dag zelf hingen er overal gepersonaliseerde slingers. Het was heel duidelijk wie er jarig was! Op lege augurk-potten plakte ik banners en zette ik rietjes in met leuke labels. en de grote stapel pannenkoeken zag er opeens spectaculair uit met het slingertje!


Voor de traktatie op het kinderdagverblijf gebruikte ik een leuke banner met 'Peppe is 1!'. In een doorzichtig zakje (te vinden bij Pipo's) deed ik een pakje rozijntjes, een mint gestreept rietje (van de Zeeman, door midden geknipt zodat hij goed past) een ballonnetje (Hema) en een klein diertje (van de dierentuin) en maakte dit af met wat zelfgemaakte confetti. Zo met de banner er op geeft het super leuk! Voor de leidsters had ik een reep chocolade die natuurlijk ook gepersonaliseerd was met een toffe printable.


Ondanks dat ik er niet te veel werk aan wilde hebben, ben ik er toch wel druk mee geweest. Ik heb er geen moment spijt van gehad, want heb er toch erg veel plezier aan beleefd! Zo'n eerste verjaardag verdient alle tijd en aandacht, toch? Nieuwsgierig naar de andere ontworpen printables? Neem hier dan eens een kijkje of ga eens in overleg wat jij graag zou willen hebben!

Lief, Jet

2 opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.