donderdag 11 mei 2017

Design puppy in de tuin

Aan het begin van de lente willen we meestal de tuin weer graag op orde hebben. We wachten allemaal met smart op wat meer zonnestralen zodat we weer heerlijke dagen en zwoele avonden in de tuin kunnen doorbrengen. Begin april zijn ook wij al druk bezig geweest in de tuin. De vijver maakte plaatst voor een zandfestijn voor de kleine. Een stuk veiliger en kindvriendelijker.


Door het weghalen van de vijver en het maken van een zandbak, creëerde we een nieuw kinderhoekje. Heerlijk voor de kleine man om zo zijn eigen plekje te hebben. Een houten schommel komt er nog te hangen, alleen wilde ik nog een tof item voor in dit hoekje. Bij Eyoba spotte ik de Magis Me Too puppy, het bekende hondje van kunststof. En niet zomaar een hondje, een echte dalmatiër! Deze had ik nog niet eerder gezien, maar was er gelijk weg van!


Een heel simpel maar toch ook speels ontwerp ontworpen door de Italiaanse Eero Aarnia. Niet alleen leuk voor in je interieur, maar ook heel tof voor in de tuin. Door de witte kleur knalt hij er echt uit, helemaal bij al de planten en de grijze stenen. Het maakt het hoekje meteen een stuk speelser. Ik heb gekozen voor maatje M (56,5 x 34 x 45 cm) zodat hij goed zou opvallen! 


En dat doet hij zeker! Wanneer ik vanuit de woonkamer de tuin in kijk, is de puppy meteen het eerste wat mij opvalt. Af en toe komt meneertje even de zandbak uit klimmen om het hondje eens goed van dichtbij te bekijken. Voor hem een leuk speeltje, voor mij een mooi design item! Naast toffe spullen voor in de tuin kun je bij Eyoba ook terecht voor eetkamerstoelen, eettafels en barkrukken. Neem eens een kijkje zal ik zeggen!

Liefs, Jet

Deze blogpost is tot stand gekomen in samenwerking met Eyoba


1 opmerking:

  1. Super leuk! Echt een eye catcher :)
    En die zandbak is handig op deze manier. Hoe dekken jullie hem af?

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.