donderdag 30 maart 2017

Kleine wonderen

De lente begint langzaam zijn intrede te doen. We genieten steeds meer van het zonnetje en het feit dat het weer langer licht is. Tijd om de lente ook naar binnen te halen. Bloemen doen het altijd goed in je interieur. Haal een paar losse bloemen bij de bloemist en je hebt meteen een vrolijk tafereel. De bloemen hoeven niet altijd in een glazen vaas. Er zijn nog zo veel meer toffe mogelijkheden! 


Zoals de paper vase cover van Tiny Mircales Foundation ontworpen door Pepe Heykoop. De papieren cover doe je om een fles of een smalle vaas heen met wat bloemen er in. Het geeft meteen een bijzonder effect en de vaas valt mooi op! Ik koos voor de 'Green Gradient', de kleuren lopen over van hard groen naar mintgroen. Prachtig! Je hebt nog veel meer mooie kleuren en ontwerpen. Zo heb je afbeeldingen met het melkmeisje, grachtenpanden, de stad Berlijn maar ook een delfts blauwe print. Voor iedereen wat wils! Ook de prachtige Take Time Wall Clock is van dit zelfde merk en is in verschillende kleuren en prints te krijgen. 


Leuk om te weten is, dat Tiny Miracles Foundation een paar jaar geleden opgericht is door Laurien Meuter met als doel gemeenschappen die in armoede op straat leven in India te helpen zelfvoorziendend te worden. Laurien heeft zich gefocust op de Pardeshi gemeenschap, dicht bij de rosse buurt van Mumbai. De neef van Laurien, Pepe Heykoop heeft de producten ontworpen die de moeders van de gemeenschap maken. Ze hopen deze mensen binnen 10 jaar zelfonderhoudend te maken en ze zijn al goed op weg. Meer weten? Lees hier alles over de foundation. 


Een super goed doel dus. Heel leuk om het verhaal achter deze prachtige ontwerpen te kennen. Het idee dat je door het kopen van zo'n product mensen aan de andere kant van de wereld kan helpen, is natuurlijk fantastisch! Kleine wonderen doen groot werk. 


Liefs, Jet

2 opmerkingen:

  1. Ik heb deze groene versie dus ook en hier ligt ie maar in de kast te liggen omdat ik stiekem eigenlijk liever een roze had gehad. Maar nu zie ik hem bij jou en vind ik 'm toch zo super staan! Misschien moet ik m toch ook maar eens gewoon neer gaan zetten en kijken of het matcht bij mijn kleurtjes in huis. Thanks voor de inspo :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een prachtige organisatie en klok! Precies mijn stijl! :)

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.