woensdag 15 maart 2017

Het neon licht gezien

Neon, een mega trend op het moment. Neon in letters, neon in allerlei figuren.. alles met neonlicht.
Misschien komen er bij het woordje neonlicht meteen beelden in je hoofd van Las Vegas achtige taferelen of foute kermissen. Ik begrijp jullie volkomen. Maar neon mag nu ook in je interieur!
Zelf deed ik nog niet mee aan deze trend, dus toen ik de betaalbare neon lichten spotte bij A Little Lovely Company vond ik het hoog tijd om er ook eens mee aan de slag te gaan!


Bij A Little Lovely Company gaan ze helemaal mee met deze trend mee. Ze verkopen verschillende soorten neonlichten zoals een bliksemschicht, een wolk, een hartje en het woord love. Ze komen in geel en in roze. Vanwege het merk dat vooral gericht is op kinderen, dacht ik eigenlijk meteen aan Peppe's kamertje. Maar ik vind de lichten stiekem ook wel heel tof in mijn eigen interieur. Ik koos daarom voor het woord Love in het geel. Ook omdat ik door de vorm beter kan stylen door het bijvoorbeeld ergens op te zetten in plaats van op te hangen. Aangezien ik non stop verander, is het boren van gaatjes namelijk niet zo mijn ding.


De oude deur in de woonkamer leent zich dus perfect hier voor. Door het licht er alleen maar op te zetten, creëer je een leuk geheel met de rest. Wat je misschien niet helemaal zou verwachten, is dat de kleur van het licht toch best wat warmte geeft. Ook probeerde ik het licht uit in de slaapkamer en zette het op ons hoofdbord van underlayment. Door het neonlicht te combineren met roze en hout, geeft het de kamer een warme sfeer. Zo krijgt de kamer opeens een romantische sfeer. 


A Littlie Lovely Company is in een korte tijd een groot en bekend merk geworden en is niet meer weg te denken uit de kinderkamers. Denk bijvoorbeeld aan de bekende lightboxen en letterbanners die we allemaal waarschijnlijk wel in ons bezit hebben. In de afgelopen twee jaar zijn ze ontzettend snel gegroeid en hebben ze nu al meer dan 3000 verkooppunten wereldwijd en op Instagram hebben ze maar liefst 118k trouwe volgers. Minimaal vijf keer per jaar wordt er een nieuwe collectie gelanceerd met betaalbare producten die het dagelijkse leven meer 'lovely' maken. 


Deze trend ligt mij wel! Het brengt warmte, sfeer en gezelligheid met zich mee. Ik kan er eindeloos mee stylen. Hoe denken jullie over neon verlichting?

Liefs, Jet


2 opmerkingen:

  1. Ik had ze ook al opgemerkt, de neonlichtjes ;) En ik vind ze ge-wel-dig! Staan heel hoog op mijn verlanglijstje :D

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.