woensdag 1 maart 2017

Gezocht: lentekriebels!

Momenteel zit ik in een soort van winter-inspiratie-dip. Totaal geen inspiratie, maar wel dat ontevreden gevoel over mijn interieur. Als ik zelf geen inspiratie heb, is het lastig jullie te kunnen inspireren natuurlijk. Maar wees gerust, dit soort dipjes heb ik vaker. Uit ervaring weet ik dat ik er zomaar opeens weer uit kan komen en weer boordevol inspiratie kan zitten. Ik wacht het gewoon geduldig af. Wachten jullie met me mee?


Overigens geef ik het weer de schuld. De winter is zo'n beetje aan z'n eind en we verlangen allemaal weer enorm naar de lente, toch? Als de lente in zicht is, zit ik meteen weer in zo'n positieve vibe en zie ik zomaar overal weer inspiratie in. Die lentekriebeltjes, daar verlang ik zo naar! Op deze regenachtige dag in de voorjaarsvakantie probeerde ik alvast in die positieve vibe te komen. Het zonnetje heb ik maar geprobeerd er bij in te denken.


Toch maar wel de kaarsjes aangestoken, een fijn voorjaarsbloemetje in huis gehaald en toevallig kwam de nieuwe HAY stoel van Mister Design net op het juiste moment binnen. Een stoel die ik eindelijk van mijn verlanglijstje kan strepen. Het is zo'n mooi en tijdloos ontwerp, blij dat hij nu ook eindelijk in ons huis pronkt! Net zoals het prachtige dot kussen van hetzelfde merk in een warme kleur roze. Voel je die positieve vibe al een beetje?


De warme kleur roze, het lichte kleur hout, dat in combinatie met wat mint. Op de foto's kun je precies zien dat we ons tussen de winter en de lente begeven. Ik probeer het hier nog maar even mee te doen en wacht het zonnetje en de inspiratie rustig af!
Zit jij ook wel eens in zo'n inspiratieloze dip? Zoja, wat doe jij daar aan?

Liefs, Jet

5 opmerkingen:

 1. Ik denk dat iedereen met jou mee aftelt. Die winter mag nu echt wel gaan stoppen...
  Mooie plaatjes! Helemaal mijn stijl, met die zachte tinten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw, je stoel is echt prachtig zeg! Helemaal af met het mooie Dot kussen! En heel herkenbaar hoor; hier soms ook weinig inspiratie met dit sombere weer.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een gezellig hoekje zo! Mag ik vragen waar het vloerkleed vandaan komt?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooi hoor! Ik heb de stoel van jouw kussen :) verliefd op het roze!
  Ben ook benieuwd waar het kleed van is want lijkt mooi te matchen! Hoor het heel graag :)

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.