zaterdag 4 maart 2017

Frisse opknapbeurt van de hal

Was ik paar dagen geleden nog hard op zoek naar inspiratie, was het daar zomaar opeens weer. Ik wist het wel. Bij het zien van een leuk betaalbaar wit bankje op de site van Leen Bakker eerder deze week, kreeg ik het idee om 'm gewoon heerlijk impulsief te bestellen. Eigenlijk nog zonder bestemming, dat ik er leuk mee kon stylen stond al vast. Voor zo'n formaat is er altijd wel plek in huis, of het nou in de slaapkamer, de woonkamer of de hal is.


Al eerder blogde ik over onze hal (zie blogpost hier) die een kleine make over kreeg. Na enige tijd heb ik de hal toch weer laten verwaarlozen. Mede doordat het toch een stalplaats blijft voor de kinderwagen en alle bijbehorende accessoires. Om die reden leek het me leuk om eens te kijken hoe het bankje hier zou staan. Vanwege het formaat zou hij prima staan in de hal in combinatie met de kinderwagen.


Het leuke bankje heb ik tegen het Woods behang aangezet. Gestyled met het prachtige kussen van HAY, de kandelaar van Ontwerpduo en een Pilea plantje die ik laatst in een tof groen pakket ontving van Intratuin. Ook de DIY spiegel kwam weer mooi van pas en werd weer onder het stof vandaan gehaald. De Ecodeer kon ook wel weer nieuwe takjes gebruiken en deze plukte ik uit onze tuin. 


Zo zie je maar weer hoe zo'n simpel meubelstuk weer zo veel inspiratie met zich mee kan brengen. Heel veel nieuwe of dure spullen  aanschaffen is vaak helemaal niet nodig voor een nieuw gestyled hoekje. Kijk eerst eens in je opslag of geef spullen weer een andere plek. Het voelt vaak weer als nieuw! Ik vind het in ieder geval een frisse combinatie, precies de lente vibe die ik zocht!

Liefs, Jet

1 opmerking:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.