dinsdag 24 januari 2017

Stylen met posters

Posters vind je weer steeds meer in ons huis, ik vind het erg leuk hier mee te stylen. Het maakt saaie muurtjes en hoekjes weer leuk en verrassend. Posters in lijsten aan de muur, posters voor de sier naast elkaar op de grond of een poster met plakband op de koelkast geplakt. Je kan het zo gek niet bedenken of je vind het wel in ons huis.


Toen ik een tegoed kreeg om posters uit te zoeken op de webshop Desenio voelde het als snoepjes uitkiezen in de snoepwinkel. Wat een enorm ruime keuze aan posters zeg! Van tekstposters, kinderposters, zwart-wit posters tot fashionposters. De meeste posters vind je in 7 verschillende maten, zo kun je de poster helemaal naar je eigen zin maken. Ook kun je er een witte, zwarte of houten lijst bij uit kiezen. Of ga je liever voor een moebe lijst of houten posterhangers? Het kan allemaal, echt voor iedereen wat wils. En een hele fijne bijkomstigheid; ze zijn ook nog eens heel leuk geprijsd. Ik heb zeker wel wat uurtjes rondgesnuffeld op de site om uiteindelijk mijn favorieten uit te kiezen.


Misschien niet heel verrassend dat ik koos voor verschillende (licht)roze posters met een witte houten lijst, voor mij de beste keuze omdat ik de posters daardoor in verschillende ruimtes kan gebruiken. Het roze staat zowel mooi in de woonkamer als in de slaapkamer, keuken maar ook in de kleedkamer. Laat ik nou net houden van die afwisseling! Ik koos voor een poster met een simpele tekst, een beschadigde roze muur maar ook een fashion poster waar het blauw van de kleren van het model uit knalt (stiekem dromend hoe te gek de de poster zal staan op een muurtje geverfd in de kleur denim drift, maar blijf toch stiekem save bij mijn pastelkleuren). 


Voor Peppe's kamer vond ik toffe mint kleurige posters, één met tekst en de ander met een grappige print van een meneer met een snorretje. Ik wissel graag af met posters in zijn kamertje. Hierdoor kan ik iedere keer weer een andere sfeer creëren. Ik koos hier voor houten lijsten, omdat ik dit net even wat speelser vind dan wit. Al deze lijsten zijn ook te vinden in de shop in allerlei verschillende maten. Het zijn fijne stevige lijsten met een mooie dunne rand en je hebt je poster er binnen no time in, wat ook wel erg handig is aangezien ik bij sommige andere lijsten (van de Ikea bijvoorbeeld) vaak aan het klieren ben.


Van 24 januari t/m 26 januari krijg je 25% korting op posters bij Desenio met de code 'missjettle25'. Neem maar eens een kijkje, je zult zien dat er te veel toffe posters zijn!

Liefs, JetGeen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.