zaterdag 17 december 2016

Winters sfeertje in de babykamer

Een tijdje geleden schreef ik een blogpost over een prachtige plaid uit de webshop van Ookinhetpaars (lees de blogpost hier) Na het stylen van de plaid, mocht ik deze keer een ledikantdeken uit haar shop  stylen. Stylen met nieuwe producten zie ik altijd als een mooie uitdaging. Ik vind het leuk om op deze manier weer nieuwe hoekjes te creëren en weer andere accessoires te gebruiken dan ik anders altijd doe. Zo zet ik toch weer wat anders neer dan anders. Het leuke daarvan is dat ik daar ik zelf ook weer inspiratie uit haal.


In de shop vind je ledikantdekens met allerlei mooie prints van dieren, zoals schapen, giraffen, uilen, ijsberen en elanden. Ik koos voor het grijze ledikantdekentje met elanden. Met elanden kun je een mooi winters sfeertje neerzetten. Ook sprak de donkere kleur grijs mij aan. Zelf heb ik namelijk gekozen voor een lichte kleur grijs in de babykamer, daarom leek het me leuk om eens te kijken wat een donkere kleur zou doen. Ik haalde mint voor even weg en voegde er wat okergeel aan toe. 

    

Tof om te zien hoe het okergeel er uit knalt bij het grijze dekentje. Het fijne is dat je 'm ook kunt omdraaien, aan de andere kant is het printje namelijk andersom afgebeeld. Een witte achtergrond met grijze elanden. Zo kun je blijven afwisselen, erg fijn als je van veranderen houdt. 


Het dekentje, met een standaardmaat van 90 cm en 130 cm, is geweven van zachte lamswol. Veilig voor je kleintje, want het is een natuurproduct. Het ademt, het is warm maar niet te heet. Heerlijk voor nu met de koudere dagen. Ook erg handig om mee te nemen op reis of te gebruiken als speelkleedje of in de box. Of om gewoon voor de sier nonchalant over een stoeltje te leggen zoals op de foto's hieronder.


Het dekentje staat ook mooi bij al het wit in de kamer. Ik hou van het winterse sfeertje in combi met het geel. Leuk om te zien wat een ledikantdekentje kan doen met een babykamer!

Liefs, Jet

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.