woensdag 14 december 2016

Verwennerij met een cadeaukaart

Wat een bofkont ben ik toch met mijne fijne hobby als blogger! Zo mag ik regelmatig leuke producten uitproberen. Deze keer mocht ik de nieuwe cadeaukaart van Leeff.com uitproberen. Uren rondsnuffelen op interieur webshops is zo'n beetje mijn tweede hobby dus ik wist wel raad met deze cadeaukaart.


Laten ze nou de meest prachtige producten hebben bij Leeff voor je interieur! Bekende merken vind je in deze shop zoals House Doctor, Nicolas Vahe maar ook producten van hun eigen merk. Na alle producten te hebben bekeken (want ja, ik wil niets leuks missen natuurlijk) maakte ik een lijstje van al mijn favoriete producten.  Na het uitzoeken van al die favorieten, moest ik nog wel een selectie maken. Mijn wenslijst was weer eens veel te groot. Dus bleef er een klein lijstje over wat mooi is maar ook praktisch.  


Zo kan ik echt genieten van de heerlijke producten van Nicolas Vahe, in onze keuken vind je meer van dit fijne merk. De thee van NV had ik eigenlijk nog nooit uitgeprobeerd ik en aangezien ik een echte theeleut ben, leek me dit een leuk en cadeautje voor mezelf. Ook werd ik erg nieuwsgierig naar de knoflooksaus, grote knoflookliefhebbers hier namelijk. En zeg nou zelf, de producten smaken niet alleen heel lekker, ze zijn ook nog eens stylish verantwoord.


De glazen van Bitossi Home zijn natuurlijk ook helemaal voor mij weggelegd. Het lichtgekleurde roze glas staat mooi bij ons in de keuken bij de rest van de spullen. En praktisch, er gaan hier altijd veel glazen doorheen. 

Ik had jullie hierboven al verteld dat ik de hele webshop heb uitgepluist, zo keek ik ook bij het kopje 'audio' en spotte ik de Agroove bleutooth speaker van Kreafunk. Wauw wat is dat een geweldig mooi ontwerp. Ik moet wel eerlijk toegeven dat alles wat ze in het roze maken ik meteen een zwak voor heb. Als het een andere kleur zou zijn, zou het me veel minder met me doen. Die pinkcrush zit echt diep. Daarnaast zijn wij echte muziekliefhebbers en staat hier altijd muziek op. Hoe handig is het dat je in de keuken ook muziek hebt tijdens het koken? Een nuttig maar ook mooi cadeau!


Een cadeaukaart geven of krijgen met de feestdagen, hoe leuk is dat? Willen we dat niet allemaal? Ik word er zelf in ieder geval heel blij van! Op de website zag ik dat je nu een cadeaukaart van €25 kunt bestellen, waar je maar €20 voor hoeft te betalen, zo ook met bijvoorbeeld een kaart van €100, dan betaal je maar €80. Nog een leuk weetje is dat de cadeaukaart van hout is en super feestelijk verpakt wordt.  Echt een feestje om te krijgen of te geven!

Liefs, Jet

1 opmerking:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.