vrijdag 30 december 2016

Een dennenappel hier, een dennenappel daar

In de tijd dat ik veel zwart wit in huis had, wisselde ik graag af met posters. De meeste zwart wit posters vond ik al gauw tof en alles paste goed bij elkaar. Wat natuurlijk niet zo lastig is met zwart wit. Nu ik veel meer kleur ben gaan toevoegen, ben ik toch wat kritischer geworden als het om posters gaat. Vaak is het lastig precies de juiste kleur te vinden in combi met een interessante afbeelding of tekst.  Een mint kleurige poster stond nog altijd op mijn wenslijstje.


De Pine poster van het merk Paper Collective kende ik al een tijd, in het roze maar ook in wit met zwart. De designer Form Us With Love, die ook de bekende Muuto hanglmap ontwierp, maakt minimalistische posters van bloemen, schelpen, stenen en nog veel meer. Bij MisterDesign zag ik deze poster voor het eerst in een mooie kleur mint en ik wist meteen dat hij wel heel mooi bij ons thuis zou passen. 


Laat ik op het moment nou helemaal wild zijn van dennenappels. Dennenappels op broekjes, als keramiek voor in de kast of zoals nu afgebeeld op een poster. Ik vind een dennenappel op de een of andere manier een hele mooie vorm hebben. Helemaal als het in modern jasje is gestoken. Voeg daar de kleur mint bij en het plaatje is voor mij compleet.


Ik koos dit keer niet voor een lijst om de poster heen, maar voor een houten frame van Ferm Living gemaakt van esdoorn. Dit geeft een speels effect aan de poster. Ook verplaatst je de poster op deze manier wat gemakkelijker. De poster kreeg niet meteen een vaste plek in huis. Vaak kijk ik eerst waar ik iets het mooiste vind staan. Zo heb ik de poster eerst in de slaapkamer opgehangen, omdat ik daar een lege muur heb. De poster maakt het geheel mooi af, maar toch vind de poster net wat beter tot zijn recht komen op een witte muur. Zoals in de babykamer. Daar knalt hij van de muur af en past hij perfect bij alle andere mint kleurige spulletjes en houten deco. 


Helemaal blij met mijn nieuwe poster van Mister Design. Ik had er helemaal geen weet van dat deze toffe webshop naast prachtige design meubels ook posters verkocht. Naast dat ik erg van tweedehands houd, ben ik ook echt dol op design!

Liefs, Jet

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.