vrijdag 23 december 2016

Last minute kerstcadeautjes shoppen

Kennen jullie dat? Je weet al weken dat je cadeautjes moet kopen voor kerst, maar toch komt het allemaal op het laatste moment. Op de één na laatste dag komen opeens de mooiste ideeën in je op en moet je als een gek nog op zoek gaan naar dat ene cadeautje. Last minute shoppen op internet dan maar, daar is het aanbod natuurlijk een stuk groter dan het plaatselijke winkelcentrum. En met een beetje pech (of geluk) vind je tijdens die zoektocht ook nog iets leuks voor jezelf. Probeer dan maar eens de verleiding te weerstaan!


Ik spreek uit ervaring, want met mijn zoektocht naar kerstcadeaus vond ik per ongeluk iets heel leuks voor mezelf. Terwijl ik aan het rondkijken was voor een houten horloge voor mijn vriend op de webshop van Brandfield, stuitte ik zomaar opeens op de tassen van MYOMY. Ik was meteen enthousiast! Wat trouwens best verrassend is, want als het om tassen gaat, ben ik erg kieskeurig. Ik ben niet zo'n tassen-mens, ik draag het liefst gewoon simpele tote bags en zelfs daar ben ik nog kieskeurig in. Ik kende de tassen van MYOMY nog helemaal niet, omdat ik gewoonweg nooit naar tassen zoek.


Eindelijk een model waar mijn hart dus wel sneller van gaat kloppen. Het model van een paperbag, maar dan wel met een veel luxere uitstraling door het leer. De tas is een combinatie van een shopper en stijlvolle handtas. Ik word er blij van, het materiaal, de kleur. Niet te veel poespas en een mooi modelletje, perfect voor mij dus! De tas is in meer verschillende kleuren en modellen te vinden. Zelf koos ik voor de 'long handle blond shopper'.


Voor iedereen die net als ik nog aan last minute shoppen doen, check de site van Brandfield eens. Ze hebben een groot aanbod aan sieraden, horloges, portemonnees en tassen. Als je voor 23:30 besteld, heb je het de volgende dag in huis. Dat betekent dus dat je je kerstcadeau precies nog voor kerst in huis hebt! Ik wens jullie alvast hele fijne dagen!

Liefs, Jet

1 opmerking:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.