woensdag 23 november 2016

Winterspektakel via de post

Trinnnggg. Daar gaat de deurbel. De pakketbezorger aan de deur met wel een hele grote doos. Cadeautje voor mezelf, dus stiekem weet ik natuurlijk wel wat er in zit. Toch blijft het een feestje om zo'n grote doos te mogen openen. Ik doe de doos open en daar begroet een hele bos rode besjes me! 


Wat leuk dat ze gewoon via de post bij mij thuis zijn gekomen. Ik mocht namelijk een boeket uit zoeken op de site Greetz. Voor mij is Greetz bekend door de verschillende kaartjes die je kunt versturen, maar je kan ook bloemen bestellen en laten opsturen. Naar een vriendin, je moeder, een collega of gewoon naar jezelf! Onder het kopje bloemen kun je uit veel verschillende momenten kiezen zoals een verjaardag, een bedankje of bijvoorbeeld een geboorte.


Het kopje 'seizoens toppers' trok mij meteen. Ik hou erg van bloemen die bij het seizoen passen. En daar knalde een bos rode besjes van het beeldscherm af met als naam 'winterspektakel'. Rode besjes vind ik zeker wat winters hebben. Buiten in de natuur steken ze zo mooi af bij het wit als het heeft gesneeuwd. Zo'n prachtige combinatie! In huis heeft het ook wel iets, het geeft een warme sfeer aan je interieur.


Een spektakel was het zeker, een enorme grote bos met wel 10 takken met besjes in de meest knallende kleur rood. En wat een grote takken, ik moest zelfs nog 10 cm afsnijden om ze passend te maken voor de vaas. Ondanks dat er een gratis vaas bij zat, heb ik toch gekozen voor een eigen vaas. Ik vind de bos namelijk het mooiste uitkomen in de roze Hella Jongerius vaas!

Ik moet eerlijk toegeven dat rood absoluut niet mijn favoriete kleur is, toch vind ik het in vorm van besjes eigenlijk wel in elk interieur mooi passen. Zo ook ons interieur! Ik heb de bos voor de foto op de eettafel gezet en in de slaapkamer. Het geeft zoveel contrast aan alle lichte tinten bij ons thuis. En het fijne van rode besjes is dat ze erg lang kunnen staan. Wanneer ze ingedroogd zijn, blijven ze nog heel lang mooi. Dus ik ga er nog even lekker van genieten!

Liefs, Jet

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.