vrijdag 18 november 2016

Oude meubeltjes opleuken met leren handgreepjes

Zoals jullie misschien weten van mij, heb ik een zwak voor oude kastjes. Meestal weet ik ze via marktplaats op te kop te tikken. Zo ook de grote Biedermeier kast en de commode in Peppe's kamer. Het scheelde dat ze allebei al een mooie grijze kleur hadden toen ik ze kocht, want ik ben zelf niet zo'n verf wonder. Wel konden ze nog wat mooie details gebruiken. De oude kast kreeg eerder al okergele leren handgreepjes. Alleen aan de commode was ik eigenlijk nooit toegekomen. De greepjes die er tot nu toe op zaten waren totaal niet naar mijn smaak.


Bij Olive and Mint vond ik leren handgreepjes voor de commode. Ook bestelde ik er nog eentje los voor het nachtkastje. Als je het doet, moet je het meteen goed doen toch? Ik koos dit keer voor wit, omdat de hoek met de commode al best druk is met allerlei tierlantijntjes, slingertjes en dingen die echt nodig zijn. De commode is een erg lichte kleur grijs, waardoor het in combinatie met de witte handgreepjes een mooi geheel is.


De leren handgreepjes geven de meubeltjes meteen een stoere uitstraling. De greepjes zijn bij Olive and Mint in veel verschillende kleuren te krijgen voor een leuk prijsje. Je kunt kiezen voor 1 of 2 slotbouten. Zoals je ziet heb ik bij de commode gekozen om de greepjes in de breedte te bevestigen met 2 slotbouten, dit omdat ik de laatjes veel gebruik en ik zo beter grip heb. Bij het nachtkastje vond ik het greepje het mooist in de lengte met 1 slotbout. 


Eigenlijk zo simpel, maar meteen zo'n leuk effect! Ik ben tevreden. Als je je misschien afvraagt waar die leuke alfabet speelzak van is, deze komt ook bij Olive and Mint vandaan. De webshop verkoopt veel meer leuks voor leuke prijsjes in de categorie kinderkamer, wonen, posters maar zelfs in kinderkleding. Een veelzijdige webshop dus! 

Liefs, Jet


1 opmerking:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.