vrijdag 4 november 2016

De Vrolijk business agenda

Al jaren leef ik zonder een 'echte' agenda. Eerst probeerde ik alles te in mijn hoofd te onthouden maar tegenwoordig probeer ik alles in de agenda van mijn telefoon te zetten. Vroeger was het ieder jaar weer een feestje om de mooiste en de meest originele agenda uit te zoeken. Maar doordat alles tegenwoordig op je telefoon kan, mis ik het pleziertje van het uitzoeken van een toffe agenda soms wel.


Dat ik een agenda nodig heb, blijkt wel sinds mijn zwangerschap. Ik geloofde niet in al die clichés maar bij deze geef ik toe dat ze allemaal waar zijn. Sinds die kleine er is, ben ik echt een warhoofd. Waar ik altijd erg goed met afspraken was en alles goed kon onthouden, vergeet ik nu echt alles. Soms is het zo erg dat ik allerlei afspraken en data door elkaar haal en gewoon echt niet weet wanneer we nou leven. Zo niet mij, maar helaas wel een verschijnsel waar ik helemaal niets aan kan doen en wat voorlopig ook nog wel even zo blijft, zo heb ik me laten vertellen.


Een agenda aanschaffen was dus stiekem best een goed idee voor mij en mijn warrigheid. Soms is het dan erg fijn wanneer mensen je blog ontdekken en iets leuks aan je voorstellen. Studio Vrolijk vroeg mij namelijk een review te schrijven over hun nieuwe business agenda. Business agenda? Ik? Precies, dat is ook wat er even door mijn hoofd ging. Bij zakelijk denk ik namelijk meteen aan een suffe statische agenda, maar niets bleek minder waar. Ik klikte door naar het linkje en tot mijn verbazing verscheen daar de mooiste agenda die ik ooit heb gezien en dat zonder overdrijven! 


Ik heb het over de Vrolijk business agenda 2017, een stijlvolle agenda voor zakelijk gebruik. Het ontwerp is van Studio Vrolijk, te koop bij Vrolijk Fabriek. De combinatie van het ontwerp met de groene takjes en de gouden details vind ik zelf echt een fantastisch mooie combi. Op de voorkant van de agenda pronken in goud de letters TWNTY SVNTN, wat weer eens wat anders is dan het jaartaal in cijfers!  De binnenkant is wel iets meer zakelijk, maar erg overzichtelijk. Zo is er genoeg ruimte per dag om al je afspraken in te zetten. Wat ik ook erg verrassend vind van deze agenda zijn de wekelijkse quotes. Een klein voorbeeldje, in week 33 staat er bijvoorbeeld;

'The most important things in life aren't things' - Anthony J. D'Angelo


Naast de quotes, is er ook nog genoeg ruimte voor notities, er is zelfs een apart vakje waar je de dingen waar je dankbaar voor bent kunt opschrijven. Erg mooi bedacht, het is goed om daar zo nu en dan bij stil te staan! Zo wordt je agenda ook opeens een klein beetje je dagboek, ook nog eens leuk om te bewaren voor later.

Ik ben erg enthousiast, na al die jaren ben ik blij weer een agenda te hebben en wat voor één! Al mijn blog afspraken ga ik voortaan in mijn nieuwe agenda zetten. Ook zal ik zeker mijn geluksmomentjes er in gaan zetten! Wat vinden jullie van de agenda?

Liefs, Jet3 opmerkingen:

  1. Wat een prachtige agenda zeg!
    Heel mooi dat natuurlijke met lichte en gouden accenten.
    Hier ga je vast veel plezier van hebben.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een prachtige agenda zeg! Eigenlijk best jammer he dat alles tegenwoordig digitaal gaat.

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.