maandag 10 oktober 2016

Van het klokje naar de poef

Dat ik een dikke crush op heb op roze, is vast geen verrassing voor jullie. Overal in huis kom je deze kleur tegen. Soms wat oud roze of poeder roze afwisselend met een meer perzik-achtige kleur roze. Uiteindelijk passen al deze verschillende tinten erg goed bij elkaar, zo lang ik ze maar niet allemaal dicht bij elkaar zet en ik het blijf matchen met andere kleuren. Dat ik er maar geen genoeg van kan krijgen, bleek nu ook weer!


Bij online woonwinkel Eyoba viel mijn oog op een leuk roze poef van Overseas. Een superhandig modelletje. Te gebruiken als bijzettafeltje, nachtkastje of om op te zitten wanneer je even snel bij de bank wilt eten. Ook is het een erg fijn ding om even een fruithapje op te geven aan ons kleine mannetje wanneer hij in de wipstoel zit. Lekker multi functioneel en ook nog eens erg licht dus makkelijk te verplaatsen. Hij heeft al op verschillende plekken gestaan in huis!


Ook bestelde ik de leuke klok van Karlsson bij Eyoba, een echte eye catcher met de origami vorm en knallende kleur roze! Hij heeft nu al op verschillende plekken gehangen, maar de uiteindelijke plek is de slaapkamer geworden. Daar hing nog geen klok en hadden we nog een kale grijze muur. Via de spiegel geef ik jullie een kijkje, hangt de klok niet prachtig tegen de grijze muur?


Naast vele soorten klokken en poefen, verkoopt Eyoba ook eetkamerstoelen en eetkamertafels. Een groot aanbod, dus een kijkje nemen is zeker de moeite waard als je net zo'n interieur liefhebber bent als ik. Zelf heb ik een prachtige hanglamp op het oog, dus ik ga zeker nog eens terug naar deze uitgebreide webshop.

Liefs, Jet


1 opmerking:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.