vrijdag 14 oktober 2016

Schommelplezier met Nuna Leaf

Het is al even geleden dat ik hier foto's plaatste van de zithoek. Wel zijn er wat kleine veranderingen die ik graag met jullie wil delen. Weten jullie nog de geweldige oude mint-kleurige deur die achter de bank stond? Nou, dat was dus een gevalletje houtworm. Zo ontzettend jammer, ik kon wel janken toen ik het ontdekte. Zo'n fijn uniek item was het! Uit voorzorg heb ik de deur maar naar de schuur verplaatst, wie weet gaat het heel hard vriezen in de winter en vriezen de beetjes dood. Ik hoop het zo!


Het was wel erg leeg zo achter de bank zonder de deur. Gelukkig stuitte ik bij een kringloop-bezoekje op een ronde spiegel. Op de een of andere manier heb ik een zwak voor spiegels en kom ik regelmatig met tweedehands spiegels thuis. Ik verfde de spiegelrand met krijtverf 'Pink Peach' van Kwantum waar ik al eerder een kastje mee verfde (blogpost lees je hier). De spiegel matcht nu mooi bij de andere pastelkleurtjes. 


Ik geef eerlijk toe dat het huis er nooit zo netjes uit ziet zoals op de foto. Er slingeren steeds meer babydoekjes, slabbers, knuffels, schoentjes, sokjes en speeltjes rond. Het hele huis wordt overgenomen door die kleine man. Zo staat er nu ook een nieuwe wipstoel in huis, maar die mag er gelukkig wel zijn! De Nuna Leaf. De naam zegt het al, het model is geïnspireerd door een blaadje dat zorgeloos meedrijft op de wind. Peppe ligt er regelmatig even uit te buiken met een speeltje. Dan heb ik even mijn handen vrij om mijn eigen dingen te doen. 

Heerlijk voor je kleintje om in te relaxten. Een exemplaar die gezien mag worden door zijn sjieke uitstraling. De Nuna Leaf is te vinden in 7 verschillende kleuren en kan met een klein duwtje schommelen. 


Omdat we lekker lang met de Nuna Leaf kunnen doen, heb ik gekozen voor neutrale kleuren. Zelfs als peuter zou ons kleintje hier nog in kunnen relaxten! Een mooi tijdloos item waar we nu al erg veel plezier van hebben! 

Liefs, Jet


9 opmerkingen:

 1. Jeetje houtworm! Hoe herken je die beestjes als ik vragen mag? Heb hier haardhout in de open haard liggen en laatst waarschuwde iemand mij dat ik moest oppassen voor houtworm hierin..

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik dacht dat er regels waren voor het vermelden van reclame/sponsoring op blogs en social media. Hier zijn richtlijnen voor van de reclame code commissie. Ik vermoed dat dit artikel reclame is voor de Nuna Leaf, maar dat wordt hier niet vermeld.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

   Verwijderen
  2. Begrijp niet helemaal wat je bedoelt te zeggen. Er is gewoon een link naar nuna Leaf in dit artikel....

   Verwijderen
 3. Ik heb het veroeden dat je de nuna leaf (in dit geval, soms andere producten) gratis hebt gekregen in ruil voor vermelding op je blog. Als dat zo is, moet dat vermeld worden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heb even gegoogelt op de richtlijnen van de reclame code commissie door jouw opmerking. Ik heb hier nooit van af geweten. Goed dat je me er op wijst. Anders was ik er nooit achter gekomen ;) volgende keer wel graag zulke dingen sturen in een privé bericht.

   Verwijderen
  2. Heb even gegoogelt op de richtlijnen van de reclame code commissie door jouw opmerking. Ik heb hier nooit van af geweten. Goed dat je me er op wijst. Anders was ik er nooit achter gekomen ;) volgende keer wel graag zulke dingen sturen in een privé bericht.

   Verwijderen
 4. Hi..je woonkamer ziet er top uit..heel sfeervol... ook het kleed is gaaf...waar heb je dat vandaan? Hartelijke groet marjoleine

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.