vrijdag 21 oktober 2016

Een stoere touch in een lief interieur

Onze inrichting doet erg liefjes aan, mede door alle pasteltinten. Ik vind dat ik zo nu en dan ook een beetje moet compenseren door wat stoere items toe te voegen. De apotherskast is daar een voorbeeld van, maar ook de zwarte flip-klok. Beide zijn stoere items die je niet zo snel zou verwachten in een zoet interieur, maar wat juist wel een eigenwijze touch geeft! Ik vond het tijd voor een nieuw stoer item in huis!


Bij Wants & Needs spotte ik een lichtbox in vorm van een ster. Ik wist meteen dat deze er ook uit zou knallen bij ons aan de wand. De donkere kleur en het stoere materiaal zou een mooie eye catcher zijn tussen al dat liefs. Om jullie een realistisch beeld te geven van de lichtbox heb ik foto's gemaakt met de lampjes aan en foto's met de lampjes uit. Wanneer de elf (!) lampjes van de ster aan staan, zie je vooral een groot lichtvlak, waardoor de kamer sfeervol wordt verlicht. Maar wanneer hij uit staat zie je zijn stoere industriĆ«le karakter pas echt goed!


Toen ik op de webshop van Wants & Needs rond zat te neuzen, werden mijn ogen meteen getrokken door het kopje 'musthaves'. Toch wel erg nieuwsgierig naar de trends van nu bekeek ik de producten. Zo kwam ik daar de lichtbox tegen. Een musthave voor het najaar, maar ook voor de komende winter. De lichtbox brengt gezelligheid en sfeer met zich mee en dat is precies wat we nodig hebben in deze donkere sombere dagen. 
Wants and Needs is een jonge webshop voor woonaccessoires met een snel wisselende collectie. Het team is dagelijks op zoek naar nieuwe trends en musthaves om zo hun publiek te blijven inspireren en een eigen stijl te laten ontwikkelen. Dit doen ze door middel van online inspiratie en beurzen. De stijl van Wants and Needs staat voor stoer, gezellig en betaalbaar. 


Ik haalde het legerstoeltje dat al een tijdje buiten in de tuin stond weer naar binnen. Het stoere materiaal van het stoeltje komt weer terug in de lichtbox. Ik hou er van wanneer een kleur of een bepaald soort materiaal meerdere keren terugkomt in mijn interieur. Dit zorgt voor een goed balans. Op tafel pronken geen rode, maar paarse besjes in een vaas. Besjes vind ik helemaal passen bij het najaar. Binnen is het weer extra gezellig, ik ben nu helemaal klaar voor de herfst! 

 Liefs, Jet

4 opmerkingen:

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.