zondag 31 juli 2016

Spieken in een toffe peuterkamer

Het duurt nog even voordat onze kleine man een peutertje is, maar ondertussen pin ik me al helemaal suf op Pinterest met plaatjes van de coolste peuterkamers! Je kan er niet vroeg mee beginnen toch? Ver voordat ik zwanger was, wist ik ook al precies hoe de babykamer er uit moest zien. In de babykamer van Peppe gebruik ik nu zachte pasteltintjes, lieve accessoires met hier en daar wat zwart wit accessoires. Maar wanneer ons ventje wat groter is, zal dit denk ik langzaam gaan veranderen in een kamertje met wat stoerdere kleurtjes en items.


Nou leek het me eens leuk om zo'n stoere jongens-peuterkamer te fotograferen! Ik mocht spieken in de kamer van de hippe peuter Aiden (3 jaar). Mama Mandy zorgt er voor dat Aiden er altijd tiptop uit ziet. Op Instagram post ze prachtige foto's van haar knappe mannetje in de tofste kleertjes op de leukste locaties. Je kunt haar volgen onder de naam @mandy_sw. Menig moeder zou jaloers zijn op zijn uitgebreide garderobe! Niet alleen zijn kleertjes zijn stoer en hip, zijn kamertje is ook zeker de moeite waard! Kijk je mee?


Dat Mandy dol is op zwart wit kun je goed terug zien in haar huis maar ook in Aidens kamertje. Aiden draagt ook regelmatig zwart wit kleertjes, maar langzaam komt er steeds meer kleur in zijn collectie. Mandy is vooral fan van het merkje Mini Rodini; veel kleur in de meest hysterische printjes! De mooiste kleertjes hangen te pronken op het toffe kledingrekje van Code 37. Een echte musthave voor een peuterkamertje!


Er is zo veel leuks te zien in zijn kamertje. Er is duidelijk veel aandacht en liefde in gestoken! Driehoekstickers, een skyline gemaakt met masking-tape en bijpassende wolkenstickers. Toffe posters met grappige teksten en zelfs bijpassende knuffels. Alles helemaal in de monochrome style! Het vintage bureautje en stoeltje 
die Mandy op marktplaats en de rommelmarkt vond, knapte ze op. Het setje knalt er helemaal uit met het vele zwart wit! Dit geeft een mooi contrast. 


Aiden mag wel heel blij zijn met zo'n kamer en zo'n garderobe! En of dat al niet genoeg is, heeft hij aast deze kamer  nog een extra speelkamer waar een toffe tipi staat, gemaakt door zijn oma. Tijdens de shoot huppelt hij vrolijk en trots om ons heen en hij lijkt net zo te houden van fotograferen als wij dat doen. Ik ben in ieder geval weer goed geïnspireerd en ik hoop jullie ook!

Liefs, Jet


2 opmerkingen:

  1. Echt te gek kamertje! Love all of it!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ja ik ben er ook al mee bezig. Ons zoontje is nu 9 maanden, haha.
    Zijn kamertje is niet groot dus hij krijgt de iets grotere slaapkamer. Heb nu al zin om los te gaan en heb al stof besteld voor een toffe tent of tipi te maken. Zo leuk om over na te denken en te dromen :)

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.