donderdag 7 juli 2016

Keuken styling | winactie Xcuseme.nl

Onze ruime en lichte keuken, grenzend aan de woonkamer heeft van zichzelf een rustige basis. We kozen bewust voor een witte keuken met een lichtgrijs blad waar we nog elke dag erg blij mee zijn. Met wit als basis is de keuken erg makkelijk om te stylen. Wat ik belangrijk vind is de kleuren van de woonkamer op een subtiele manier weer terug te laten komen in de keuken. Met kleine accessoires zoals een mintkleurige weegschaal, wat roze mokjes en kleurrijke bloemen krijg ik meteen het sfeertje dat ik wil. De kleuren spatten er uit!


De mooie mint-kleurige weegschaal en de witte fruitmand komen uit de webshop Xcuse Me. In deze online shop vind je veel leuke spullen in de categorie 'keuken en serveren' van merken als Nicolas Vahé, OYOY, House Doctor en Bloomingville. Er pronken al meerdere spullen van deze fijne shop in onze keuken, zoals de zwart met witte House Doctor mokken maar ook het zoutvaatje en het olielfesje van Nicoals Vahé vind je in de shop.


Nou leek het ons (Nadine van Xcuse Me & ik) leuk om een winactie op te zetten voor jullie op Instagram. Er zijn op het moment erg veel winacties op Instagram dat wij het graag even anders willen aanpakken. Niet door middel van 1 dezelfde foto delen of ergens onder te reageren. 
Nee, we vinden het juist leuk als jullie je eigen creativiteit een beetje gebruiken. Wij willen graag een foto van jullie keuken zien (of een tof gestyled hoekje in je keuken) en horen welk keuken- item uit de shop Xcuseme jij graag zou shoppen om je keuken mee te stylen. Degene met de meest creatieve foto wint 50 euro shoptegoed!


Nog even de voorwaarden van de winactie op een rijtje:

- Deel een nieuwe foto van jouw keuken of een hoekje van jouw keuken op Instagram (gebruik vooral je creativiteit)
- Gebruik de hashtag #xcusememissjettle 
- Laat weten wat jij zou shoppen voor in je keuken met 50 euro shoptegoed (check link)
- Zorg er voor dat je profiel openbaar is zodat we jouw deelname kunnen zien

Meedoen kan t/m 14 juli! We kijken nu al uit naar jullie mooie plaatjes! Succes!

Liefs, JetW I N N A A R | Allemaal bedankt voor het meedoen aan deze winactie! Wat een leuke, mooie en creatieve foto's zijn er voorbij gekomen. Heerlijk om in al jullie keukens te mogen kijken. Het was nog best lastig kiezen tussen alle mooie plaatjes. Maar er was één foto die wij toch wel het meest origineel vonden.. En dat was onderstaande foto van @huiszus. Gefeliciteerd, Myrthe.. jij hebt shoptegoed van 50 euro gewonnen in de shop Xcuseme! Stuur je een mailtje met je gegevens naar missjettle@hotmail.com? 


3 opmerkingen:

  1. Wat een prachtige foto's. En leuk geschreven.

    De fotowedstrijd is ook een leuk idee! Ik ga meedoen.

    X.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Toffe winactie! En ik vind je keuken prachtig met de roze & mint accenten!

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.