dinsdag 10 mei 2016

Eet & speel in stijl met Design Letters

Het is jullie vast niet ontgaan dat ik een groot fan ben van het Deense merk Design Letters. Een aantal blogs geleden schreef ik al een stukje over de lente styling (lees hier) in onze slaapkamer met de nieuwe 'Flowers by Arne Jacobsen' collectie. Maar wisten jullie ook dat Design Letters een super toffe kindercollectie heeft? Ik was dus heel blij dat ik ook deel mocht nemen aan de kids-styling challenge op Instagram en mijn blog met het passende thema;

'Eat with style, play with style - and learn the alphabet at the same time'


In stijl eten, dat doen we allemaal graag toch? Niet alleen voor onszelf, maar het liefst ook voor onze kleintjes. Met het melamine kinderservies (bestaande uit een bordje, een schaaltje, bestek en een kopje) gaat dit zeker lukken! Op de tuitbeker kun je kiezen voor de beginletter van je kleine spruit. Zo leert hij/zij al vanaf kleins af aan hoe de eerste letter van zijn/haar naam er uit ziet. De alfabet slab er bij, want knoeien mag best!


Naast het kinderservies vind je nu ook schattige baby producten. Zoals 'Baby's First Book' waar je alle geboorte-souvenirs in envelopjes kunt bewaren en waar toffe milestone kaartjes voor elke maand in te vinden zijn. Erg leuk om alle ontwikkelingen in vast te leggen; van de eerste keer rollen tot aan het eerste tandje. Ook nog eens een heel mooi boek om neer te zetten.


Ook is er van de nieuwe 'Flowers by Arne Jacobsen' een baby sprei, ideaal voor op het bedje of om te gebruiken als speelkleed. Helemaal passend bij de grote mensen sprei die we nu ook hebben voor ons eigen bed. Voor de peuters is er een dekbed met het alfabet. Voor ons duurt dat nog even, maar deze zal zeker op zijn peuterbedje komen te pronken! Verwacht je een meisje of heb je een dochter? No worries! Alles wat er in het blauw is, is er ook in het roze te vinden. Benieuwd naar de plaatjes die andere Instagrammers schoten van deze producten? Check dan de hashtag #desingletterskidsstylingSS16 dan eens. 


Liefs, Jet


3 opmerkingen:

  1. Wat een toffe baby/kids spullen allemaal! Mooie foto's, en weer erg leuk geschreven. Liefs, Sandra

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Tof al die producten voor de beeb! Designletters blijft te gek

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Designletters geven zo speciaal effect! Ik heb dat soort servies ook gekocht bij de horeca groothandel, ze hebben daar zoveel producten.

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.