maandag 4 april 2016

Nostalgisch stoeltje in een trendy jasje

Het is al weer een tijd geleden dat ik een blogpost schreef over de aanschaf van een nieuw stoeltje. Ik heb me de laatste maanden goed ingehouden met mijn stoelen-verslaving. Maar het werd stiekem wel weer tijd voor een mooi en nieuw exemplaar! Van stoeltjes kan ik echt geen genoeg krijgen, zo kwam het dat ik een ander stoeltje verkocht om weer plaats te maken voor een nieuwe. Tijdens de zoektocht naar leuke betaalbare eetkamerstoelen op de webshop Eyoba stuitte ik op de prachtige houten Gee stoel van het merk Flaai.


De stoel is in vergelijking met de rest van mijn stoelen helemaal gemaakt van hout, de zitting en de rugleuning zijn nog in deze kleuren behouden. De combinatie van hout met wit vind ik erg mooi en spreekt mij erg aan, het geeft een frisse look! De stoel doet me denken aan de mini keukentjes van vroeger waar de mensen vroeger ook nog eens probeerden een klein tafeltje met stoeltjes in te proppen. Een nostalgisch stoeltje dus, maar dan in een nieuw trendy jasje gestoken!


De rugleuning van het stoeltje is net te hoog om 'm onder onze eettafel of bureau te schuiven, maar hij leent zich gelukkig ook perfect als 'sier-stoeltje'. Leuk in de hoek van de slaapkamer, wat een mooi contrast geeft zo tegen de lichtgrijze muur.  Of bijvoorbeeld aan de kop zijn kant van de eettafel, het hout met wit past er precies bij. 


Dus ben jij nog op zoek naar dat ene perfecte stoeltje of naar een leuke eettafel? Dan zou ik eens een kijkje nemen op Eyoba! Zelf ben  ik helemaal blij dat ik dit toffe stoeltje heb gevonden en hij zo mooi past in elke ruimte in huis. Zo kan ik lekker vaak afwisselen!

Liefs, Jet


4 opmerkingen:

 1. Supergave stoel! Echt een mooie combinatie, dat wit met hout

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuke stoelen en tafel zeg! ik heb zelf een tafel op maat laten maken. Dit heb ik gedaan omdat ik een kleine eetkamer heb.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die tafel is zo gaaf! Mag ik vragen waar die vandaan komt?:)

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.