zaterdag 30 april 2016

Meet 'flowerpower'

Verlengsnoeren proberen we op allerlei soorten manieren weg te werken; door het bijvoorbeeld achter kastjes en banken te verstoppen. Het liefst gebruiken we een wit snoer, omdat dit het minst opvalt. We willen er eigenlijk het liefst zo weinig van zien. Herkenbaar? Nou, daar bedacht ontwerper Ilias Ernst van het Nederlandse designlabel Puik Art iets op. Een stylish verantwoorde verlengsnoer die juist wel gezien mag worden!


'Flowerpower' is de naam van dit grappige en handige ontwerp. Het uiteinde heeft namelijk de vorm van een tulp, een typisch Nederlands ontwerp ook nog eens dus! Het snoer is 4 meter lang, dus je kan er veel kanten mee op! Nooit meer dat gezeur dat het snoer te kort is als je bijvoorbeeld wilt gaan gourmetten. Flowerpower is te krijgen in de kleuren geel, zwart, donkerblauw, rood en grijs. 


En in het mint, wie is er nou niet gek op mint? Laat ik nou net die kleur subtiel aan het toevoegen zijn in huis. Doordat er een babyboy op komst is, moet er natuurlijk wel wat gecompenseerd worden met al dat roze in huis. Wat er bij komt is dat de Imac bij ons op de eettafel staat, dit omdat we het veel gezelliger vinden beneden te werken in plaats van boven. De stekker van de Imac liep tot nu toe naar een grote witte stekker-box. Een vreselijk gezicht natuurlijk en gewoon niet weg te werken. Daarom ben ik nu extra blij met deze oplossing; een mooi opvallend maar ook zeer nuttig ontwerp!


Superblij ben ik met deze oplossing! Ik had het zelf niet kunnen bedenken. Doei witte stekkerbox, hallo flowerpower! 

Liefs, Jet4 opmerkingen:

 1. Toffe foto's! En leuke blogpost weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw wat een tof product!! Heel gaaf, staat ook nog is stylisch haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Zwart lijkt mij ook heel stoer! Leuk idee om te onthouden, mocht ik er een keer eentje nodig hebben die toch wat meer in het zicht ligt!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. ohh, how beautiful =) I love the mint wire.
  www.maditashaus.com

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.