dinsdag 12 april 2016

Kraambox | Hello Little One

Al eerder schreef ik een uitgebreide blogpost over de zwangerbox die ik ontving van Hello Little One. Een maandelijkse verrassings-box voor mama's to be en hun new born. Met nog maar een paar weekjes te gaan, mocht ik nu ook de kraambox ontvangen. Wat was het weer een feestje om uit te pakken! Een geweldig (vervroegd) kraamcadeau!


En net als de vorige keer was het uitpakken weer net zo'n groot feest! Alles  zo ontzettend mooi ingepakt dat het bijna zonde was om te openen. Maar mijn nieuwsgierigheid won en met een beetje beleid heb ik alles uitgepakt. Waren het de vorige keer nog veel goodies voor mama, waren het dit keer mooie goodies voor de kleine zelf! En geheel in stijl! Kijk/lees je mee naar wat er allemaal in zat?


Allereerst een leuk zwart wit tutdoekje met een wolkjes-print van de webshop Happy Finny. Al die labeltjes zijn natuurlijk super interessant voor zo'n kleintje. En laat deze aanstaande mama nou net een zwak hebben voor wolkjesprinten. Er lijkt ook wel aan mij gedacht te zijn, er zit namelijk zelfs een geel detail in! Geheel passend bij de kleurtjes van de kamer. 

Maar ook een toffe bijtring van Echt Ilona, ook geheel in stijl met zijn zwart wit motiefje. Als interieur-liefhebber is het stiekem wel heel fijn als het speelgoed beetje past in de babykamer natuurlijk! 


Hoe leuk is de houten banner uit de shop van LotjeDotje met de tekst 'Hello Little One'?  Ik hing 'm aan het nachtkastje, maar genoeg andere leuke plekken waar de banner mooi zou kunnen staan. De baby zal zich erg welkom voelen denk ik zo! 


Ook zat er een baby travel-kit bij van het merk NAÏF Baby Care. Dit merk had ik al meerdere malen op internet voorbij zien komen en was er al best nieuwsgierig naar geworden. In het schattige reis etuitje zitten 4 kleine verzorgingproducten voor je kleintje en een superzachte washand van het merk Imps&Elfs. Stuk voor stuk de meest heerlijke geuren, eens een keer wat anders dan het bekende Zwitsal. Erg leuk om de producten op deze manier uit te kunnen proberen!

En als laatste de kralenhanger van 4 Naturel Kids met zuignop! Leuk om een kaartje aan te hangen. Nu hangend aan de schilderijlijst, maar het staat ook erg leuk op het raam. Ik ben gek op houten accessoires dus het matcht mooi bij de rest! En om het even nog leuker te maken zat er zelfs een kadobon t.w.v. €10 bij van Mister Rabbit en een kortingsbon op het leuke kledingmerk Little Ace.


Het was weer leuk om op deze manier bekende en minder bekende producten te mogen ontvangen. Zo leuk om te krijgen, maar ik blijf het ook nog steeds een super origineel idee vinden om een box als kraamcadeau te geven! Stiekem wel nieuwsgierig naar de 3, 6 en 9 maanden box! 

Liefs, Jet


2 opmerkingen:

  1. O die Nijntje lamp! Die wil ik wel op mijn eigen slaapkamer.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. MissJettle, welke formaat Gym hooks heb jij hier gebruikt van Hay? S en L?

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.