dinsdag 29 maart 2016

Eco Deer | Give away

Het heeft lang geduurd, maar ook ik doe eindelijk mee met de planten-trend. Ik haal steeds meer groen in huis, het geeft net even dat extra's aan mijn interieur kom ik nu beetje bij beetje achter. Dus toen ik het toffe merk Eco Deer tegen kwam, maakte mijn hart een klein sprongetje. Met mijn zwak voor wand-decoratie en mijn nieuwe liefde voor planten is het ontwerp van Eco Deer de perfecte combi!
Eco Deer is een merk uit Oekraïne dat sinds de zomer van 2015 bestaat, bedacht door interieur designer en architect Kate Kukhar. Het merk werd al snel ontdekt door kleine designwinkels, waardoor Eco Deer nu al in verschillende landen te krijgen is.


Eco Deer is een houten bord met 2 kleine vaasjes in vorm van een (de naam zegt het al) gewei. Het wordt met de hand gemaakt in een kleine werkplaats in Oekraïne. De vaasjes kun je decoreren door er planten, takken of bloemen in te doen. Je kunt blijven afwisselen, zo heb je iedere keer weer opnieuw een ander sfeertje. Helemaal te gek voor alle planten en bloemen liefhebbers onder ons! Eco Deer is te krijgen in ruw hout, Scandinavisch wit, klassiek zwart, trendy mint en roze tinten.


Met pasen decoreerde ik de Eco Deer met takjes eucalyptus en een roze slingertje er aan. Daarna decoreerde ik 'm met tulpen en pauwenveren. Ik heb nog super veel ideeën en ik kan niet wachten om ze allemaal uit te proberen. Wat een leuk sfeertje krijg je toch iedere keer weer opnieuw, heerlijk om zo te kunnen blijven afwisselen. Ik ben erg benieuwd hoe jullie de Eco Deer zouden stylen!


Ben jij ook zo'n planten-liefhebber en net zo enthousiast over het ontwerp als ik?  Dan heb ik leuk nieuws! Je kan nu op Instagram kans maken op een Eco Deer naar keuze en wie weet hangt er straks wel een prachtige Eco Deer aan jouw wand! Wat moet je doen?
  1. Deel één van de foto's van deze blogpost (tip bij mobiele versie: klik op de foto zodat je een scherpe foto krijgt) of van één van de foto's van de website of instagram van Eco Deer
  2. Laat ons weten waarom jij zo gek bent op planten
  3. Volg @ecodeer op Instagram (de moeite waard, ze hebben een prachtige feed)
  4. Gebruik de hashtag #ecodeermissjettle en zorg er voor dat je profiel op openbaar staat
De give away loopt tot en met 5 april! Succes allemaal!

Liefs, Jet


2 opmerkingen:

  1. Mooie foto's hoor. Vind met de pauwenveren erin ook tof! Liefs, Sandra

    BeantwoordenVerwijderen
  2. So schön würde sich dieses bezaubernde Teil über meinem Kaminsims machen. I like!

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.