vrijdag 25 maart 2016

Dutch Design lamp | review Fonq.nl

Het begint steeds meer op te vallen; mijn pink-crush begint extreme vormen aan te nemen. Ik moet oppassen dat straks niet alles in huis roze wordt. Maar het idee dat ik straks met 2 mannen in dit huis woon, zorgt er op de een of andere manier voor dat alles nog even net iets meer 'girly' moet. Ik ben hier straks toch echt in de minderheid. Zo viel ik voor de roze tafellamp van Dutch Design Brand die ik tegenkwam op de webshop Fonq. De opvallende kartonnen lamp gaf me meteen een grote glimlach op mijn gezicht. Niet alleen omdat hij de prachtige kleur roze heeft, maar ook omdat het een grappig en lekker eigenwijs ontwerp is!


Verlichting hoeft van mij niet al te fel te zijn, ik hou namelijk erg van sfeerverlichting. Zo heb ik in elke hoek in huis wel een klein lichtje, maar nooit hoger dan 30 watt. Het licht van deze lamp komt alleen maar van de achterkant, omdat het niet door het karton heen gaat. Perfect dus als sfeerverlichting! En zoals je kunt zien, is de lamp ook mooi zonder dat hij aan staat! 


Omdat het een super licht tafelmodelletje is,  kun je de lamp ook erg makkelijk te verplaatsen. Nu staat hij op de tv-meubel te pronken, maar hij zal ook super staan op een andere plek in huis. Ik heb nu toch bijna overal roze, dus hij kan in principe overal! Ben jij een minder grote pink-lover dan ik? Wees dan niet bang! De lamp is in verschillende soorten en kleuren te krijgen, namelijk ook in grijsblauw en groen. En het leuke is; elke kleur heeft zijn eigen unieke ontwerp!


Helemaal happy met mijn eigenwijze en betaalbare design lamp! En of er meer roze bij komt? Waarschijnlijk wel, maar ik zal echt mijn best doen mijn ogen te richten op andere mooie kleuren!

Liefs, Jet

4 opmerkingen:

 1. Prachtig! Maar ik ben dan ook wel pink-fan!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leukerd zeg! Eenvoudig maar zo'n mooi ontwerp. Past perfect bij de rest. Liefs, San

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel gaaf!! De lamp heeft bij ook al vaak in het mandje gezeten...

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super toffe lamp! En wat een prachtige sfeerfoto's! Als deze lamp niet een nieuwe insta hit wordt weet ik het niet meer :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.