donderdag 11 februari 2016

Zwangerbox van Hello Little One

Vorige week kwam er wel een heel leuk pakketje binnen. De zwanger-surprisebox van Hello Little One. Jullie hebben vast allemaal wel eens gehoord van de Goodie Goodness?  De oprichters hiervan hebben een nieuw concept bedacht. Namelijk 'Hello Little One'. De naam zegt het eigenlijk al; een maandelijkse mijlpaal box voor mama en baby met allerlei goodies voor (aanstaande) moeder en baby om te helpen bij het ontdekken van mooie en hippie merken. Zo heb je de kraambox, 3 maandenbox en de zwangerbox. Leuk om te krijgen, maar ook erg leuk om te geven als kraamcadeau!


Als je zwanger bent, word je meestal extra verwend door de mensen om je heen. Je krijgt allerlei schattige kleertjes en speeltjes voor de baby. Maar hoe leuk is het als je zelf ook eens verwend wordt? Ik voelde me ook behoorlijk verwend met deze prachtige box! Het was echt een feestje om open te maken. Alles zo mooi ingepakt en tot in de puntjes verzorgd. Jullie zijn vast wel een beetje nieuwsgierig geworden naar wat er allemaal in zat...


Allereerst de leuke 'Growing up tags' van The Birds and The Bees, een doosje met 26 'tags' die je leuk kan gebruiken voor een foto van je kleine, teksten zoals; today i'm one day old, today i rolled over en the first night i slept through. Leuk om al de foto's met de tags te bewaren voor later of te delen op Instagram! Ook zaten er proefdrukken van geboortekaartjes bij, erg handig nu we hard op zoek zijn naar een leuk en origineel geboortekaartje. In het echt zien is altijd beter dan alleen op internet, het even kunnen voelen en ervaren. Erg handig!


De Baby Shower Glove, een washand voor betere grip voor wanneer je gaat douchen met je kleintje! Wat een praktisch ding en hij ziet er ook nog enorm schattig uit, deze washand ga ik zeker uitproberen. De schattige zwart witte sokjes van het merk Maed for Mini. Zwart wit is altijd goed en matcht mooi bij alle zwart witte kleertjes die ik al heb voor onze kleine man. 


De anti stretch mark oil van Petit & Jolie. Ik ben natuurlijk al een tijd aan het smeren en het smeren om die striemen maar te voorkomen. Ik heb al verschillende soorten zalf en olie gebruikt, maar ik vind deze tot nu toe het fijnst! Een zachte olie die snel intrekt met een heerlijke geur. Perfect! 
Ik ben een echte theeleut, dus thee krijgen en uit proberen is altijd een feestje voor mij! De thee van Naturel Temptation ziet er niet alleen erg leuk uit, het smaakt ook nog eens verrukkelijk.  


Ik vond het erg leuk de box te ontvangen en tof om allerlei nieuwe merken/producten te leren kennen! Zijn jullie net zo enthousiast geworden als ik? Binnenkort kun j namelijk ook de 6 maanden box te bestellen, de 9 maanden box zal daarop volgen. Zo kun je dus een kwartaal abonnement afsluiten, naast dat je een eenmalige box kan bestellen. De boxen worden elke maand verzonden, bestel je 'm uiterlijk 29 februari, dan ontvang je de in de eerste week van maart. Dus wil je jezelf verwennen of lijkt het je leuk de box als kraamcadeau of babyshowercadeau te geven? Kijk dan eens op de site van Hello Little One!

Liefs, JetGeen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.